balasmihail Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 As avea nevoie sa ma indrume cine stie cum pot reseta chipul din tonerul imprimantei Samsung ML 1665. Am cumparat toner refil si am incarcat tonerul, dar nu reusesc sa resetez chipul. Memoria de pe chip este 92121 iar sistemul de operare al calculatorului este windows 7. Nu sunt inclinat sa fac resoftarea imprimantei, deoarece este in garantie si nu doresc sa pierd garantia. Va multumesc Link spre comentariu
seby19www Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 nu se pierde garantia la resoftare....daca se strica in garantie ii pui un cip nou si o trimiti....cine sta sa verifice la ei daca s-a umblat software in ea.....poate chinezii ca firma intermediara niciodata ea doar o vinde...parerea mea. Link spre comentariu
balasmihail Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Am rezolvat problema prin resoftarea imprmantei. Am primit softul si in 5 minute totul s-a rezolvat ieftin si am primit si softul original in caz ca am nevoie. Daca cineva mai doreste sa resofteze sa ma contacteze sa-i dau adresa. Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Ar fi bine daca ai posta aici adresa deoarece sunt sigur ca mai au multi aceiasi problema si le-ar fi de un real folos aceea adresa ....................... Link spre comentariu
balasmihail Postat Februarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2013 As dori sa am acceptul administratorului, postarea adresei sa nu fie interpretata ca fiind reclama. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Daca este vorba despre vanzarea unei "dude", copiata de romani de la "prietenii" rusi, se va considera reclama! Link spre comentariu
balasmihail Postat Februarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2013 Nu cred sa fie ,, duda " atat timp cat eu am pus in aplicare programul furnizat si imprimanta functioneaza foarte bine cu tonerul umplut de mine si fara chip.Avand in vedere cele relatate va rog sa ma lamuriti daca se poate posta adresa sau nu . Va multumesc Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Atata timp cat este un program "furat" de la straini si vandut de romani, fara sa platesca nimic autorului, pentru mine e "duda". Daca adresa / link-ul oferit de tine duce la un program contra cost sau warez nu este acceptat de forum! Link spre comentariu
bluey Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 nu se pierde garantia la resoftare....daca se strica in garantie ii pui un cip nou si o trimiti....cine sta sa verifice la ei daca s-a umblat software in ea.....poate chinezii ca firma intermediara niciodata ea doar o vinde...parerea mea.Eu stau sa verific daca e schimbat softul la garantie :DSi nu sunt chinez.Mai ales daca vine clientul cu un cartus reumplut.PV de pierdere a garantiei se numeste procedura care urmeaza. Link spre comentariu
Vizitator ml1665 Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Am rezolvat problema prin resoftarea imprmantei. Am primit softul si in 5 minute totul s-a rezolvat ieftin si am primit si softul original in caz ca am nevoie. Daca cineva mai doreste sa resofteze sa ma contacteze sa-i dau adresa. Am rezolvat problema prin resoftarea imprmantei. Am primit softul si in 5 minute totul s-a rezolvat ieftin si am primit si softul original in caz ca am nevoie. Daca cineva mai doreste sa resofteze sa ma contacteze sa-i dau adresa.salut! aș vrea și eu adresa aia ca să resoftez imprimanta...merci mult!!! adrian p.s. [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum