Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce are laptopul meu - ecran cu linii colorate?

Vizitator narcisluca

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• porscheg

3

• lavynyu

2

• Matrixu

1

• idm_luci

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pot fi 3 probleme :1. placa video (necesita reflow sau rebool nasoala treaba oricum )2. panglica care face legatura din baza la display (tot arsenalul acela nu mai stiu cum se numeste)3. displayul (care se inlocuieste relativ usor daca ai de unde sa faci rost de unul la fel )90% daca merge pe iesirea de monitor sa fie variantele 2 sau 3 ..............

Link spre comentariu

Sau 90% daca functioneaza pe monitor extern se poate sa NU fie variantele 2-3. In permanenta se confunda ideea si anume ca "daca merge pe monitor extern placa video e ok". FALS. Toate laptopurile au iesiri SEPARATE pe monitor intern si pe monitor extern. Asta ca o mica corectura.In cazul de mai sus monitorul terci. ALTUL. Mai putin cablul care nu da un asemenea defect.

Link spre comentariu

Ei nu. Gasesti pe okazii display de 11 inch. Merge orice marca de display daca corespunde mufa si tipul respectiv lampa sau LED. Si ce-i facut in "state" (ca sa folosesc cuvantul de mare calitate) mai nou sunt facute cu aceleasi mizerii chinezesti respectiv monitor AUO, CHI MEI, SAMSUNG, etc

Link spre comentariu

Scuze, n-am dat click pe poza sa vad fisura. Clar fisurat.

Da asa este este fisurat (n-am dat click) , clar nu sa fisurat de unul singur sau fara ajutor .................
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări