Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme citire 95080

Mariusik49

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mariusik49

9

• dan cod

4

• Eusebiu Angelescu

3

am citit datasheet-ul,in care zice ca ar putea fi protejat si la citire si la scriere,din cate am inteles.Dar nu este un program,sau un cititor de memorii spi care sa-l poata citi,sau alte solutii?

Link spre comentariu

am citit datasheet-ul,in care zice ca ar putea fi protejat si la citire si la scriere,din cate am inteles.Dar nu este un program,sau un cititor de memorii spi care sa-l poata citi,sau alte solutii?

..poate n-am fost eu explicit......incearca sa-i creezi conditiile spuse acolo ....vezi pinul (W) si sa treci din protectia hardw...in protectia soft\ http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=39&t=43218...si googlePS: pinul 7 ce ai pe el?
Link spre comentariu

eu cred k admemo,nu o poate citi(nu sunt compatibile),am mai citit memorii spi,dar nu 95080.sa incerc cu alt programator?ma puteti ajuta cu o schita ,eventual ce programator sa caut.multumesc

Link spre comentariu

Eu nu am intalnit memorie SPI care sa nu o pot citi .Deci dupa mine exclusa treaba cu protectia la citire.

pai probabil la ce tip de programator folositi nu este cazul ...dar @Mariusik49 foloseste progr AD0xxx.... si nu cred ca are legaturile/conditiile bune (de-asta i-am sugerat sa vada foaia de catalog) .Nici eu nu m-am lovit la SPI.....pana acum ....(..adevarul este ca de cand m-am lasat de "meserie"... in ultimul timp nu prea am mai avut de-a face cu SPI-uri), dar nu-i timpul pierdut :rade: ca la ATME-lurile folosite la cartuse am gasit ...si nu i-am dat de cap :rade:
Link spre comentariu

deci,pana la urma inteleg k problema ar fi de admemo..Dar cu altceva,gen seeprog as rezolva problema?sau ce ma sfatuiti sa construiesc,sa cumpar.as vrea sa citesc acest tip de memorii.multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări