Mariusik49 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 salutare,am incercat sa citesc o memorie 95080 cu ad memo 01,pe 25080,dar de fiecare data imi apare numai 00 00 00.Are cineva vreo idee?multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Cu pony prog?Pe vremuri cand foloseam pony aveam probleme cu SPIurile.IC Prog ai incercat? Link spre comentariu
Mariusik49 Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Nu am incercat,o sa incerc diseara si revin cu un raspuns Link spre comentariu
Mariusik49 Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Am incercat si cu pony,dar tot la fel,imi apare numai 00 00 00 si atat...mai stiti vreo posibilitate de a citi aceasta memorie?multumesc Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 cititi putin datasheet-ul ...in special SPM si HPM Link spre comentariu
Mariusik49 Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 am citit datasheet-ul,in care zice ca ar putea fi protejat si la citire si la scriere,din cate am inteles.Dar nu este un program,sau un cititor de memorii spi care sa-l poata citi,sau alte solutii? Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 am citit datasheet-ul,in care zice ca ar putea fi protejat si la citire si la scriere,din cate am inteles.Dar nu este un program,sau un cititor de memorii spi care sa-l poata citi,sau alte solutii?..poate n-am fost eu explicit......incearca sa-i creezi conditiile spuse acolo ....vezi pinul (W) si sa treci din protectia hardw...in protectia soft\ http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=39&t=43218...si googlePS: pinul 7 ce ai pe el? Link spre comentariu
Mariusik49 Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 mam uitat in datasheet,dar nu inteleg cum se face... ,sunt la inceput cu citirea memoriilor.... Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Eu nu am intalnit memorie SPI care sa nu o pot citi .Deci dupa mine exclusa treaba cu protectia la citire. Link spre comentariu
Mariusik49 Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 eu cred k admemo,nu o poate citi(nu sunt compatibile),am mai citit memorii spi,dar nu 95080.sa incerc cu alt programator?ma puteti ajuta cu o schita ,eventual ce programator sa caut.multumesc Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Eu nu am intalnit memorie SPI care sa nu o pot citi .Deci dupa mine exclusa treaba cu protectia la citire.pai probabil la ce tip de programator folositi nu este cazul ...dar @Mariusik49 foloseste progr AD0xxx.... si nu cred ca are legaturile/conditiile bune (de-asta i-am sugerat sa vada foaia de catalog) .Nici eu nu m-am lovit la SPI.....pana acum ....(..adevarul este ca de cand m-am lasat de "meserie"... in ultimul timp nu prea am mai avut de-a face cu SPI-uri), dar nu-i timpul pierdut ca la ATME-lurile folosite la cartuse am gasit ...si nu i-am dat de cap Link spre comentariu
Mariusik49 Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 deci,pana la urma inteleg k problema ar fi de admemo..Dar cu altceva,gen seeprog as rezolva problema?sau ce ma sfatuiti sa construiesc,sa cumpar.as vrea sa citesc acest tip de memorii.multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Cu seeprog va merge 100%. Link spre comentariu
Mariusik49 Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 ok,dar cu seeprogul construit de cineva pe acest forum,ce spuneti ar da rezultate?vazusem lpe forum ca face cineva la comanda 200lei,ce parere aveti?multumesc Link spre comentariu
Vizitator vasistaruiala Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 cu car prog merge Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum