Vizitator viorell Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Buna ziua!Am un TV Metz caruia i s-a ars transformatorul(il am la tara si am inteles ca din cauza variatiilor de tensiune).Ce doresc sa va intreb este sa-mi spuneti daca se gasesc astfel de transformatoare,TV-ul fiind vechi,si daca da,de unde pot lua sau sa fac comanda.Daca va este de folos,am copiat ce scrie pe spatele TV-ului,poate va dati seama mai usor despre ce vorbesc,eu nestiind mai nimic despre...depanari.Metz 7568 Ch 685-G1 , Nr52884Sumatra Stereo fstRo.-Zul.By 305/84/Ro FTZ 22/509 SK VT. Si tot legat de acest subiect,am inteles ca daca schimb acest transformator,daca gasesc,vor incepe sa "cada" si alte piese,transformatorul fiind nou si ele vechi.Asa sa fie? Va rog mult sa ma ajutati,il am de mult,si nu as vrea sa-l schimb,am fost foarte multumit de el. Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Ce scrie pe transformator? Link spre comentariu
Vizitator viorell Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Nu stiu,nu am desfacut eu TV-ul,mi-a spus persoana care l-a verificat ca este transformatorul ars;de aceea am scris ce scrie pe spatele TV-ului,poate stie cineva ce trebuie. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 "Ce trebuie" spuneti-ne dvs. ca nu e trecut modelul de traf nici pe schema originala pe care o detin si nici pe cea in format electronic descarcata de aici: http://www.electronica-pt.com/index.php ... /id,18758/ Este un trafo linii fara triplor si are trecut codul pe bobina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum