Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transformator tv Metz 7568

Vizitator viorell

Postări Recomandate

Vizitator viorell

Buna ziua!Am un TV Metz caruia i s-a ars transformatorul(il am la tara si am inteles ca din cauza variatiilor de tensiune).Ce doresc sa va intreb este sa-mi spuneti daca se gasesc astfel de transformatoare,TV-ul fiind vechi,si daca da,de unde pot lua sau sa fac comanda.Daca va este de folos,am copiat ce scrie pe spatele TV-ului,poate va dati seama mai usor despre ce vorbesc,eu nestiind mai nimic despre...depanari.Metz 7568 Ch 685-G1 , Nr52884Sumatra Stereo fstRo.-Zul.By 305/84/Ro FTZ 22/509 SK VT. Si tot legat de acest subiect,am inteles ca daca schimb acest transformator,daca gasesc,vor incepe sa "cada" si alte piese,transformatorul fiind nou si ele vechi.Asa sa fie? Va rog mult sa ma ajutati,il am de mult,si nu as vrea sa-l schimb,am fost foarte multumit de el. Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator viorell

Nu stiu,nu am desfacut eu TV-ul,mi-a spus persoana care l-a verificat ca este transformatorul ars;de aceea am scris ce scrie pe spatele TV-ului,poate stie cineva ce trebuie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări