Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalentul lui C5682

Postări Recomandate

Salutare.Dupa cum suna si numele topicului, am nevoie de un echivalent al lui C5682 2M1, e tot ce scrie pe tranzistor.Tranzistorul a fost scos dintr-un monitor CRT vechi de cativa ani, am tot cautat pe net, nu l-am gasit, si nici prin datasheet nu l-am gasit, asa ca nu stiu cum sa caut si ce sa caut. de aia va cer ajutor, poate printre veteranii forumului se gaseste careva care a mai lucrat cu acest tranzistor si stie de vr`un eventual echivalent.Multumesc anticipat.Scuze daca nu am postat unde trebuie.Ce am gasit pe net cu acest nume ar fi 2SC5682, dar nici asta nu-l gasesc prin magazine, cu toate ca nu stiu daca e echivalent.Pana sa comand alt monitor, parca as incerca sa-l repar mai intai.Numai bine!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_2006

2

• yo9hrb

1

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ms de raspuns, din pacate nu ma ajuta prea mult, nu l-am gasit in magazinele online de la noi, nu stiu daca sa le zic numele, sa nu se considere reclama ...un alt echivalent ar mai fi? cu vr`un alt nume?m-am gandit eu, dupa ce am postat, ca ar fi trebuit sa postez in alta parte, doar ca sunt in dubii, nu-mi dau seama care ar fi sectiunea potrivita (initial ma gandisem la sectiunea de depanari audio-video), asa ca rog frumos un moderator sa mute la sectiunea corecta.oare este posibil sa nu se mai fabrice?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări