bogdan_2006 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Salutare.Dupa cum suna si numele topicului, am nevoie de un echivalent al lui C5682 2M1, e tot ce scrie pe tranzistor.Tranzistorul a fost scos dintr-un monitor CRT vechi de cativa ani, am tot cautat pe net, nu l-am gasit, si nici prin datasheet nu l-am gasit, asa ca nu stiu cum sa caut si ce sa caut. de aia va cer ajutor, poate printre veteranii forumului se gaseste careva care a mai lucrat cu acest tranzistor si stie de vr`un eventual echivalent.Multumesc anticipat.Scuze daca nu am postat unde trebuie.Ce am gasit pe net cu acest nume ar fi 2SC5682, dar nici asta nu-l gasesc prin magazine, cu toate ca nu stiu daca e echivalent.Pana sa comand alt monitor, parca as incerca sa-l repar mai intai.Numai bine! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 C5682 si 2SC5682 este exact aceeasi componenta! Nu ai postat in sectiunea corespunzatoare unde sa fii ajutat (nu era cazul sa postezi in sectiunea incepatorilor). Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 ms de raspuns, din pacate nu ma ajuta prea mult, nu l-am gasit in magazinele online de la noi, nu stiu daca sa le zic numele, sa nu se considere reclama ...un alt echivalent ar mai fi? cu vr`un alt nume?m-am gandit eu, dupa ce am postat, ca ar fi trebuit sa postez in alta parte, doar ca sunt in dubii, nu-mi dau seama care ar fi sectiunea potrivita (initial ma gandisem la sectiunea de depanari audio-video), asa ca rog frumos un moderator sa mute la sectiunea corecta.oare este posibil sa nu se mai fabrice? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Mutat unde-i sade bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum