Vizitator raul_eugen Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 salut,am nevoie de ajutor am un ford mondeo din 1999 vin WF0AXXGBBAXC70468 si am schimbat bateria din telecomanda si acum nu mai merge ce pot sa fac? Link spre comentariu
bercioiu Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Probabil trebuie invatata cheia din nou. Te poate ajuta cineva care are un cablu ODB si soft pentru FORD sau trebuie cautata procedura de invatare cheie in manualul de service (sunt autoturisme care au proceduri de invatare cheie fara conectare la computer, se face din anumite combinatii de contact, telecomanda etc.). Da o cautare pe gogu cu invatare cheie mondeo.Succes! Link spre comentariu
bercioiu Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Nu pot modifica postul anterior asa ca voi posta in continuare: Uite ce am gasit AICI pentru invatarea cheii. Sunt doua sisteme: primul sistem este cu infrarosu si al doilea este cu radio. Ai toate datele in acel link. Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum