pusttiu Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 bn ziua, am cumparat de pe acest forum un controler de incarcare pentru panouri fotovoltaice , defect. din start vanzatorul a mentionat ca e defect.modelul este RIGEL12 12A si 12/24VDC facut de firma ISTAR Solar. nu am gasit schmema pe net, dar dupa ce am facut niste masuratori am depistat un integrat LM2575HVT defect. nu l-am gasit in IAsi la magazine si am dat comanda, dar mai dureaza pina ajunge.pe placa scrie ISTAR SOLAR RIGEL 12.are un pic 16f872-i/5p poate ma puteti ajuta cu depanarea,cind conectez panouri si bateria nu se aprinde nici un led. pe pinul de out de la lm nu am nici o tensiune. lm ar atrebui sa faca din 12v in 5v , am masurat si dioda de pe beteria si tanzistoarele de pe panou si consumator si sunt ok. o schema sau un link asemenator ar fi binevenit. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Fara cei 5V, n-are ce sa mearga (microcontrollerul care gandeste tot e alimentat la 5V). Link spre comentariu
pusttiu Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 cred ca asta trebuia sa stea la energie alternative si nu la depanari casnice.cei ce au panouri solare fotovoltaice sigur o sa o pateasca si nu cei cu masini de spalat sau frigidere si uscatoare de par. Link spre comentariu
pusttiu Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 am gasit defect un ci lm2575hbt de 5v, stabilizator, e in iasi doar la comanda la 24lei,., acu astept sa vina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum