YO7DIG Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 CUMPAR MC1377P PENTRU REALIZAREA UNEI MIRE ATV...SCHEMA IK1HGI...CUMPAR CRISTAL3200 KHZ...A FACUT CINEVA ACEASTA MIRA?..VA INTREB DACA HEXUL E OK...CU STIMA YO7DIG...73! Link spre comentariu
vio2007 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Daca mai este de actualitate anuntul am pe o placa cu smd-uri doua integrate MC1377DW . http://s3.postimage.org/s3p55djcz/DSC06707.jpg Link spre comentariu
Flor Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 YO7DIG 1) De ce nu pui linkul sa il vedem direct? Eu l-am cautat dupa indicativul indicat si nu am gasit decat altceva..Asa ca nu ma pot pronunta.. 2) Altfel, la job am facut schema http://users.sch.gr/jabatzo/files/circu ... C16F84.pdf . O sa iti mearga din prima, evident daca respecti schema si softul, adica nu faci vre-o greseala de montaj. Barfa. Pt ca nu ii placea cum arata semnalul video, un coleg mai perfectionist a luat schema de utilizare a MC-ului care foloseste bobina, exact cum este in data sheetul integratului. Dupa ce am studiat semnale generate de ambele montaje pe osciloscop, la final am recunoscut ca schema cu bobina genereaza un semnal mai profesional, adica are fronturile mai drepte, etc.. Asa ca iti sugerez sa o faci asa, desi e ceva mai complicat.. 3) Nu vreau sa fiu rau si banuiesc ca nu stiai. Dar pe net cand scri tot textul cu litere mari, inseamna ca il bagi pe corespondent in.. acolo unde nu ai vrea sa fi tu trimis. Cred ca intelegi ideea. Nu lua 3) -ul ca pe un atac la persoana, pt ca nu asta am vrut. Si eu am aflat tot de pe net, citind o conversatie.. Spor si bafta. Link spre comentariu
YO7DIG Postat Martie 1, 2013 Autor Partajează Postat Martie 1, 2013 Va salut pe toti...de! nu sint asa versat ca dumneata daca la virsta asta primesc astfel de indicatii, nu stiam ca a scrie cu litere mari inseamna neaparat ceva urit, scriu asa ca nu mai vad bine..asta e, am sa ma straduiesc sa nu supar pe careva , mai ales pe tine, intrucit ai si raspuns la postul cu mc 1377, am reusit sa gasesc integratul la un magazin din Bucuresti, AD ELECTRO COM , aveau multe pe stoc, cind am facut comanda nu au mai avut dar la citeva zile m-au sunat si mi-au zis ca au adus, mira functioneaza , montajul il facusem deja mai lipsea integratul., am pus-o si pe tx-ul de ATV in 1,2 ghz si merge ok, din pacate nu am cu cine sa fac probe, aici putini construiesc, asta e, asa incit ma joc local pina va mai aparea vre-un pasionat de ATV , schema o gasesti pe net usor, sint multe variante , una a fost data si pe RADIOAMATOR.RO , softul e ok si merge fara probleme, deci baga pe Gogu ,, mira ik1hgi ''... asa o gasesti, sint multe mire pe net dar asta e mai simpla, prima mira a fost pe un sait de ATV francez ... f3yx si alti amatori de constructzii ATV au facut multe printre care si mira asta dar in alt format..numai bine ...73..poate ne vedem in atv ..Mihai/YO7DIG Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum