Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Indesit

mitik

Postări Recomandate

Buna ziua Rog mult sa ma ajutati cu schema placii comanda de la o masina de spalat Indesit WTI125 care are codul:0901215009666.02 sau daca stie cineva ce a fost Q9,tranzistor, tiristor ? rog sa-mi spuna ca pe placa mea nu mai este nimic -doar 3 terminale si zona respectiva afumata.Un subiect asemanator a mai fost postat pe acest forum dar nu stiu cum a fost rezolvata problema. Eventual cumpar o placa functionabia daca stie cineva unde o gasesc.Multumesc anticipat Mitik

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mitik

2

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua S-a rezolvat !Am sunat la firma care asigura garantia la masine de spalat si la doua deplasari au rezolvat baietii problema.Piesa defecta era un triac si mai era si zavorul de la usa defect-de la acesta care nu asigura inchidera corecta a usii a generat arderea triacului prin stropi de apa si spuma ajnse pe placa comanda electronica.Multumesc celor ce au citit mesaju si mi-au raspuns. Va doresc succesMitik

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări