a_sorien Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Salutare . Am facut in asm un soft care aprinde leduri atat pe portul A cat si pe B al unui PIC16F84 . Deci se aprind primul led , primul+ al doilea , primul + al doilea + al treilea pe portul A . La portul B am patru leduri aceleasi secvente , dupa care urmeaza stingerea a cate unui led pana se sting toate de pe ambele porturi . ok, merge , insa dupa ce face asta de vreo 8 ori , gata...nu mai face nimic. Decuplez alimentarea si recuplez alimentarea , dar tot asa face . Ce gresesc? Ce face _PWRTE_ON din config...?adica stiu dar ma afecteaza pe mine in acest caz? Si daca MCLRE are o rez catre + si un C la masa pentru reset e bine sau sa-l leg direct la +? Nu se bate cap in cap cu directiva _MCLRE_OFF ? Link spre comentariu
sofian Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Merge si legat direct la plusmclre_off dupa cite stiu eu nu are picul asta, si nu are treaba daca il legi la + Link spre comentariu
a_sorien Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Am rezolvat ....am pus " goto start " dupa Delay uri ...!Acum e ok! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum