Vizitator azanfireicosmin Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 adineaori a pocnit si al doilea C5588 pe care abia l-am lipit aseara,asta nici 24h nu a tinut.nu stiu ce sa mai incerc si ce sa fac.m-am uitat cat am putut pe placa si n-am vazut absolut nimic prajit,ce Dumnezeu sa fie?@ misuraelectronic,care finali de linii ultra-speedy-gonzales de la sanyo sunt echivalenti cu 2SC5929 sau C5588?Oare nu se poate face nimic decat sa ajung la vreun mester care repara audio-tv ca sa ma beleasca en-gross?ca abia am bani sa ma descurc eu... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Tranzistorul e comandat de ceva CI?sau toata sursa este cu tranzistori?Am spus inainte ceva ai defect acolo de iti pusca tranzistorul.Cat despre cei cu ateliere(si eu sunt unul din asta)e normal sa nu munceasca pe gratis. Link spre comentariu
Vizitator azanfireicosmin Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 nu pot sa iti zic ce fel de sursa este ca nu ma prea pricep,daca iti dai seama din poze e bine.cine stie ce o fi defect.nu-i condamn pe cei cu ateliere ci ii condamn pe cei ce practica preturi nesimtite,piesa de schimb e 10 lei si unul ia 100 lei pentru toata reparatia,asa mai bine iau alt monitor nou cu 350 lei cu garantie si chiar si mai bun si mai mare si lcd si uite asa mai ramane si ala cu atelier fara clienti. Link spre comentariu
Vizitator azanfireicosmin Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 nu mai are nimeni nicio solutie,idee,ceva?va rog! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum