Vizitator paul-b Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 se poate conecta un difuzor de medii de 8ohmi la fitru pe 3 cai de 4ohmi? Mai exact am asa: dif inalte8ohmi + dif medii 8ohmi + dif joase 4 ohmi > toate conectate la un filtru pe 3 cai de 4 ohmi - se arde ceva? - din cate stiu cam toata impedanta e data de dif de joase in general adica in cazul meu de 4 ohmi cea ce ar fi bine pt ca amplif are tot 4 ohmi - sau sa iau un filtru de acela pe care scrie ca suporta si 4 si 8ohmi?(e bun de ceva?) - si daca da atun ci cum mai calculez impedanta ce o sa ajunga in amplif? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Nu se arde nimic, dar răspunsul, timbrul boxei va fi modificat. Link spre comentariu
Vizitator paul-b Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 ok deci nu se arde.1) atunci in ce sens se schimba timbrul boxei? 2) cum imi dau seama care e impedanta finala ce merge spre amp? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Filtrul se aface in functie de difuzoare si de caracteristicile incintei ,nu asa la plezneala.Intradevar ,impedanta incintei este data in mare parte de difuzorul/oarele de bas. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 O sa taie in alte puncte, nimic mai mult... si daca nu taie filtrul unde trebuie, pfffffffffffff...Fara repere clare, pentru tine ar putea fi irelevant. Daca cineva ar putea sa-ti compare incinta ta + filtrul tau, cu incinta ta + un filtru construit ca la carte, ai ramane stupefiat!!! Ai scoate imediat 200 lei din buzunar, pentru un filtru... Link spre comentariu
Vizitator paul-b Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 ok, de acordcine se pricepe sa faca asta? vreau o recomandare Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Trebuia sa incepi cu " va rog frumos " ...vorba dulce mult aduce . Dar tu ai inceput cu " cine se pricepe ? " sau " vreau " ...pai de porunci suntem satui !Noroc ca totul este " ok , de acord " si ne-am linistit.......................Consultanta poti obtine de la @CBI sau @Shambala , ca si realizarea practica .Asta daca intelegi ce implica ... Link spre comentariu
Vizitator paul-b Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 sa fim seriosi.. si nu pretiosi cand nu e cazul si cand mai e si pe bani.anyway, merci Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Scrie si tu despre ce difuzoare este vb. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum