Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzor medii de 8ohmi conectat la fitru 4ohmi

Vizitator paul-b

Postări Recomandate

Vizitator paul-b

se poate conecta un difuzor de medii de 8ohmi la fitru pe 3 cai de 4ohmi?

Mai exact am asa:

dif inalte8ohmi + dif medii 8ohmi + dif joase 4 ohmi > toate conectate la un filtru pe 3 cai de 4 ohmi - se arde ceva?

- din cate stiu cam toata impedanta e data de dif de joase in general adica in cazul meu de 4 ohmi cea ce ar fi bine pt ca amplif are tot 4 ohmi

- sau sa iau un filtru de acela pe care scrie ca suporta si 4 si 8ohmi?(e bun de ceva?) - si daca da atun ci cum mai calculez impedanta ce o sa ajunga in amplif?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

1

• zal

1

• hpavictor

1

• ari_panterra

1

Top autori în acest subiect

Filtrul se aface in functie de difuzoare si de caracteristicile incintei ,nu asa la plezneala.Intradevar ,impedanta incintei este data in mare parte de difuzorul/oarele de bas.

Link spre comentariu

O sa taie in alte puncte, nimic mai mult... si daca nu taie filtrul unde trebuie, pfffffffffffff...Fara repere clare, pentru tine ar putea fi irelevant. Daca cineva ar putea sa-ti compare incinta ta + filtrul tau, cu incinta ta + un filtru construit ca la carte, ai ramane stupefiat!!! Ai scoate imediat 200 lei din buzunar, pentru un filtru...

Link spre comentariu

Trebuia sa incepi cu " va rog frumos " ...vorba dulce mult aduce . Dar tu ai inceput cu " cine se pricepe ? " sau " vreau " ...pai de porunci suntem satui !Noroc ca totul este " ok , de acord " si ne-am linistit.......................Consultanta poti obtine de la @CBI sau @Shambala , ca si realizarea practica .Asta daca intelegi ce implica ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări