Vizitator bogdanbercu84 Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Buna ziua tuturor!De curand am cumparat un amplificator Pioneer A449 si acum caut boxe.Probabil ca multi o sa imi spuna ca trebuia sa imi aleg boxele intai si apoi amplificatorul,dar asta e,am gasit amplifu la super pret,in stare perfecta,neumblat in el si l-am luat. Ascult cam toate genurile,in afara de manele si un buget de 400Ron in care sa ma incadrez.As vrea ceva boxe boxe standfloor (stau mai prost cu spatiul si nu vreau boxe voluminoase)de calitate.Asadar ce imi recomandati?Orice parere este binevenita! Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Ceva de minim 100W reali la 8 Ohmi. Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Am vazut ca esti din cluj, Ai in oras un magazin numit Power Zone , te duci la ei si iti va arata un stoc de vro 300 de boxe din care sigur iti vei gasi ceva pe gustul tau. Pozi vedea o parte din ele AICI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum