Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aici postati linkuri spre scheme

Postări Recomandate

• 5 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Va propun doua adrese in care o sa gasiti multe informatii ,scheme,data sheet-uri,service mode si multe altele.Unul este elektrotanya.hu,nici eu nu stiu maghiara dar m-am descurcat pt ca este si o versiune mai succinta in engleza, ca sa va puteti loga va da un test simplu de electronica , intrebari cu variante dupa care va da acceptul pt. site. Al doilea este esquemas.pt.com, si acesta este foarte ok., poate chiar mai bun decat cel unguresc,sper sa va fie de ajutor. Succes-uri, vorba unei clasice in viata.

Link spre comentariu

elektrotanya.hu, ca sa va puteti loga va da un test simplu de electronica , intrebari cu variante dupa care va da acceptul pt. site

De aici se poate descarca si fara a fi logat, dar nu mai mult de doua scheme pe zi.
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Un site foarte util , de unde de pot descarca free dumpuri pt. o multime de marci si modele tv. Eu am folosit aceste dumpuri si toate au mers foarte bine. Adresa este master-tv.com. Succes, de la Cluj, numai bine!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator dioda

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări