Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator autoprotejat

albasete

Postări Recomandate

super schema de la smilex.. Am simulat-o si e chiar impresionant.. Acu sa fiu tigan... Are cineva cablajul :nas: Pentru a face o sursa simetrica pentru partea de tensiune negativa cam ce modificari ar trebui facute?Multumesc.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• albasete

13

• Marian

11

• lorik199

2

• almarghi

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E bine sa pui link catre postarea unde a postat smilex schema, ca sunt si ceva explicatii cat se poate de importante acolo!De ex, sunt 2 scheme: una cu variatia tensiunii liniare, alta cu variatie logaritimica...Orice schema se poate modifica pana nu mai ramane nimic din cea originala, dar trebuie sa aiba cine...

Link spre comentariu

Schema aia este varianta cu reglaj foarte precis si fin al tensiunii si un reglaj mai brut al curentului, pentru 4A nu cred ca ar fi necesare modificari importante, cei 2 tranzistori 2N3055 sunt cred suficienti.

Link spre comentariu

O.K. Multumesc pentru raspunsuri. Cum nu am un program pentru desenat cablajele, in functie de timpul liber ma apuc sa proiectez unul. Este o schema, in opinia personala, excelenta. Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări