Guevara Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 super schema de la smilex.. Am simulat-o si e chiar impresionant.. Acu sa fiu tigan... Are cineva cablajul Pentru a face o sursa simetrica pentru partea de tensiune negativa cam ce modificari ar trebui facute?Multumesc. Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 26, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2013 Rreferitor la schema aceasta, limitarea se poate duce undeva la 4 A ? Bineinteles, suplimentand numarul 2N3055 sau similar. download/file.php?id=29993 Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 E bine sa pui link catre postarea unde a postat smilex schema, ca sunt si ceva explicatii cat se poate de importante acolo!De ex, sunt 2 scheme: una cu variatia tensiunii liniare, alta cu variatie logaritimica...Orice schema se poate modifica pana nu mai ramane nimic din cea originala, dar trebuie sa aiba cine... Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 26, 2013 Partajează Postat Iulie 26, 2013 Schema aia este varianta cu reglaj foarte precis si fin al tensiunii si un reglaj mai brut al curentului, pentru 4A nu cred ca ar fi necesare modificari importante, cei 2 tranzistori 2N3055 sunt cred suficienti. Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 28, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2013 O.K. Multumesc pentru raspunsuri. Cum nu am un program pentru desenat cablajele, in functie de timpul liber ma apuc sa proiectez unul. Este o schema, in opinia personala, excelenta. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum