Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

preamplificator in clasa A

petreablack

Postări Recomandate

doresc sa realizez acest preamplificator , dar aas vrea sa stiu daca l-a realizat cineva poate are si un cablaj facut pentru el ca sa nu pierd timpul cu proiectarea. I-as fi recunoscator pana la adanci batraneti !!!! :da

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petreablack

4

• franzm

2

Schema a aparut în Elektor (Elektuur) în 1993. Tot acolo gasiti si cablajul. Numarul de sub schema (în dreapta) va arata unde sa cautati în colectia Elektor.Înainte sa va apucati de facut cablajul, interesati-va de obtenabilitatea si pretul tranzistoarelor MAT (sau al echivalentelor). Cred ca iesiti mai bine si mai ieftin daca lucrati cu integrate moderne (LT1028, AD797, etc.). Iar daca-i musai sa fie discret, atunci cautati mai bine o schema cu 2SJ74/2SK170 pe intrare. Sunt mai usor de obtinut.

Link spre comentariu

Am rascolit si eu colectia Elektor. Schema a aparut în nr. 7/8 1993, pag 87/88 si se pare ca nu a fost publicat cablajul. (Cel putin eu nu-l am. Dar cum n-am revista întreaga, ci numai pagini razlete, nu sunt sigur daca s-a publicat sau nu.)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări