petreablack Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 doresc sa realizez acest preamplificator , dar aas vrea sa stiu daca l-a realizat cineva poate are si un cablaj facut pentru el ca sa nu pierd timpul cu proiectarea. I-as fi recunoscator pana la adanci batraneti !!!! Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Schema a aparut în Elektor (Elektuur) în 1993. Tot acolo gasiti si cablajul. Numarul de sub schema (în dreapta) va arata unde sa cautati în colectia Elektor.Înainte sa va apucati de facut cablajul, interesati-va de obtenabilitatea si pretul tranzistoarelor MAT (sau al echivalentelor). Cred ca iesiti mai bine si mai ieftin daca lucrati cu integrate moderne (LT1028, AD797, etc.). Iar daca-i musai sa fie discret, atunci cautati mai bine o schema cu 2SJ74/2SK170 pe intrare. Sunt mai usor de obtinut. Link spre comentariu
petreablack Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 am rascolit pe ici pe colo si nimic :werg . Vrei te rog sa postezi tu cablajul? Link spre comentariu
petreablack Postat Ianuarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 nu e numeni care sa fi facut acest montaj??? Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Am rascolit si eu colectia Elektor. Schema a aparut în nr. 7/8 1993, pag 87/88 si se pare ca nu a fost publicat cablajul. (Cel putin eu nu-l am. Dar cum n-am revista întreaga, ci numai pagini razlete, nu sunt sigur daca s-a publicat sau nu.) Link spre comentariu
petreablack Postat Februarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2013 pana la urma tot eu trebuie sa pun osul la treaba si sa fac PCB-ul :freaza:daca imi iese ceva frumos o sa vi-l arat si voua Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum