devdas_india Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 eu astept . poze cu cd-ul Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 okam cam inteles in mare,care ar fi optiunile... Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 momentan nu am cu ce sa pun poze Link spre comentariu
AlexDima Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Salut! In primul rand, nu ati explicat cum trebuie, mai exact pe ce parte este zgariat acest CD? pe partea de sus? sau pe partea de jos unde efectiv lentila de la unitatea optica citeste informatiile de pe CD! Daca este zgariat pe foița aceea de metal din partea de sus, CD-ul este iremediabil! exista o modalitate de a reface un CD, mai exact cu o bormasina, nu fac misto, vizualizati video-ul si veti vedea! SUCCES! Video: Link spre comentariu
amassive Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 exact ce am explicat eu dar cu alte ustensile, ar merge si asa dar centarat mai bine discul si lasta masina pe 14..., ideal e sa matuiesti discul cu abraziv (de apa si crescator) inainte pt al aduce la nivel cu zgarieturile si de abia mai apoi polisat, pe xp merge pt ca e cd, pe dvd si bluray e imposibil, e alta tehnologie si foarfeci discul. Link spre comentariu
Vizitator allien Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 ar merge varianta cu bormasina si cu polish. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Trebuie sa fie foarte valoros acel CD cu Windows XP daca de pe 23 Ianuarie si pana acum se tot vorbeste de recuperarea lui. Daca e cu licenta cumparata (singurul motiv pentru care as vedea asa incapatanare in a-l recupera) mai bine luati legatura cu Microsoft sa va trimita o copie. Sau CD-ul acela are optiuni diferite de ale muritorilor de rand ? Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 ai inteles in sfarsit problemae cu licentadar era bine daca aveai bun simt si te opreai aicinu era nevoie sa faci misto!pastreaza ti mistourile ptr tine!rog moderatorii sa ia masuri impotriva acestor mistocari si acelora care jignesc! Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 SUBIECT INCHIS ROG INCHIDETI Link spre comentariu
validae Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Nu am avut nicio intentie de a face misto, i-mi pare rau daca ai inteles asa ceva.Doar am subliniat ca uneori nu se poate recupera un CD cu nici o metoda.Apeleaza la Microsoft sa i-ti trimita o copie legala, facand dovada ca esti clientul lor, ai dreptul asta. Alta data ar trebui sa faci copii de rezerva ale cd-urilor importante. Daca doresti sa inchizi topicul, ai in josul paginii tale niste casete cu optiuni printre care si una care inchide subiectul si nu se mai poate raspunde la el.Bafta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum