Vizitator startac Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 am incercat si aceste variante inainte sa deschid topicul.cu nero nu merge.iar cd ul nu ai cum sa l il tii murdar,tot timpul e curat.am incercat si cu alt dwd rw nou si la fel... Link spre comentariu
devdas_india Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 de cat timp ai cd,ul adika cat timp este de cand e scris,ce eroare iti da la instalare,instalarea trece de copierea fisierelor, adika atunci cand ecranu e albastru si scrie cat la suta e copiat si in coltu monitorului scrie numele fisierului copiat,,,,pune o poza doua sa vedem si noi zgarieturile fa poza pe ambele partii,asteptam bft Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 multumesc.mai astept totusi.poate a reusit cineva... Link spre comentariu
DonNCSS Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Totusi nu inteleg de ce vrei sa-l repari,ca pur si simplu e doar un windows. Link spre comentariu
amassive Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 eu am avut succes prin polisare, daca nu sunt foarte adanci zgarieturile, efectiv matuiesti discul iar apol il polisezi la perie de lana. discul va iesi ca nou. Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 cand lipsesc fisiere de la zgarietura nu le poti reface prin procedeul asta... Link spre comentariu
DonNCSS Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Concluzia: discul este IREMEDIABIL,asa ca poti juca freesbee cu el.Acum exista mii si mii de windows-uri,asa ca ai de unde alege. Link spre comentariu
lorik199 Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Cauta un DVD-wr Asus, eu am testat, un dvd la mine pe un lg dadea multiple eroari la copiere, pe acel cititor mergea perfect. Link spre comentariu
amassive Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 cand lipsesc fisiere de la zgarietura nu le poti reface prin procedeul asta...Ne mai existand zgarietura nu mai are cum sa apara erori datorita ei (bag mana in foc ca nimeni care s-a aruncat in topicul asta nu a incercat metoda prezentata de mine, e nevoie de un pic de stiinta in cauza si un polizor unghiular pneumatic), in general apar erori de citire mai ales pe -R-uri, dar microsoft mai mult ca sigur nu face compromisuri. PS: pentru cei care vor sa stocheze date 4 life se recomanda +R, de preferinta verbatim super azo. Link spre comentariu
idm_luci Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 E asa de adanca zgarietura incat s-a distrus pelicula pe care sunt stocate datele ? exista puncte sau zgarieturi pe suprafata pe unde trece lumina , se vede prin ele ? Daca nu atunci nu mai da inainte cu lipsa fisierelor de pe cd. Incearca ce ti sa propus sau las-o balta. Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 multumesc de raspunsuri.sant bine venite.mai astept in continuare sfaturi ,pareri... Link spre comentariu
lavynyu Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Eu cred ca este vorba de informatii mai importante decat un simplu windows ................ Link spre comentariu
DonNCSS Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 O fi vreo versiune "de aur" a windowsului xp . Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 daca aveti chef de glume ,incercatile in alta parte!va rog sa fiti seriosi! Link spre comentariu
massacre122 Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 :cu programe nu faci nimica.acel program sare peste acel fisier nu il regenereaza din nimica si tot nu faci nimica.ori cauti o solutie buna ori il polisezi.oricum cea mai simpla metoda Download Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum