Vizitator startac Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 am un cd cu windows xp profesional si e zgariat,imi da erori. se poate rezolva asta cu vreo aplicatie?adica sa l refac,il pun intr-o partitie ceva si sa l pot pune pe alt cd nou,sa l pot folosi.... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Se gasesc atatea imagini cu windows ,nu are rost sa te complici ,downloadezi o imagine,arzi pe un cd il faci bootabil si ai rezolvat problema ! Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Dar inainte de a o ,,arde" pe CD verific-o de virusi. Nu tot ce descarci pe torente e sigur. Mai bine rogi un prieten sa-ti faca o copie dupa un CD verificat. Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 nu vreau altceva decat sa refac acel cd. de aceea am deschis acest subiectam gasit o aplicatie UnstopCpy 5_2_Win2K stie cineva ceva de ea? a folosit-o cineva sa mi explice si mie Link spre comentariu
idm_luci Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Eu am restaurat un cd cu windows cu o zgarietura destul de urata ce dadea eroare la instalare cu Displex , pasta folosita pentru zgarieturi pe display-uri. Aceeasi metoda de folosire ca la display, recuperarea e perfecta. Link spre comentariu
DonNCSS Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 nu vreau altceva decat sa refac acel cd. de aceea am deschis acest subiectam gasit o aplicatie UnstopCpy 5_2_Win2K stie cineva ceva de ea? a folosit-o cineva sa mi explice si mieE atat de zgariat incat a putut sa-ti dea eroarea aia?Si in plus nu se merita sa-l refaci fiindca te costa mult o solutie de reparat fata de un cd care costa maxim 1.5-2lei. Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 e destul de zgariatsi nu e vb de 2 lei.ci pur si simplu vreau sa l refacdeci!sa nu pierdem timp cu discutii inutile.vreau sa refac discul si atat.este cineva care a facut asa ceva?va rog nu mai interveniti decat daca ati facut asa ceva si puteti sa ma ajutati,practic Link spre comentariu
idm_luci Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Nu vezi solutia ce ti-am dat-o mai sus , am pus-o in practica .......... merge perfect , nu fii nervos !!! Link spre comentariu
lavynyu Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Eu am restaurat un cd cu windows cu o zgarietura destul de urata ce dadea eroare la instalare cu Displex , pasta folosita pentru zgarieturi pe display-uri. Aceeasi metoda de folosire ca la display, recuperarea e perfecta. mai multe detalii despre solutie , marca etc. ????? As fi si eu interesat de acelasi lucru mai precis de recuperarea datelor de pe cd-uri zgariate am testat cu diferite softuri dar nu prea merge doar foarte rar ............. Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 multumesc de informatie,insa eu nu ma refer la solutie de genul asta.am facut referire la aplicatie pe calculator ceva... Link spre comentariu
idm_luci Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Pasta DISPLEX folosita pentru eliminarea zgarieturilor de pe ecrane la telefoane functioneaza perfect la CD-DVD , nu ai zis ca vrei sa refaci cd-ul ? Aplicatiile nu o sa iti scoata zgarieturile de pe CD , iar daca e destul de zgariat e posibil ca nici cea mai smechera aplicatie sa nu il poata copia sau sa il copieze sarind peste sectoarele ce nu pot fii citite rezultand un CD de instalare inoperabil. Incearca sa il polishezi cu Displex si apoi daca functioneaza iti faci o imagine iso dupa cd pt siguranta. Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 ....................................................... Link spre comentariu
Vizitator startac Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 fratilor,pasta aia nu poate sa recupereze fisierele pierdute,lipsa.......e logic,ce naiba...sant multe fisiere pe 0 %,deci lipsa ,din cauza zgarieturii Link spre comentariu
devdas_india Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 cat e de zgariat ? dai o copiere cu nero , vezi daca iti merge ,programele ,care sunt pentru recuperare , acestea nu pot sa descarce tot fisieru , unde este prea zgariat sare si trece la urmatorul sector ex , copii o poza poza s copie 70% , apoi nu mai poate copia din cauza zgarieturei, in momentul ala , sare peste poza respectiva si trece la alta , tu cand verifici poza , ca fisier iti apare , iar cand deschizi poza , iti apare numai 3sferturi , restu e un fundal grii sau negru , fundalul ala rezulta ca o parte din imagine lipseste , asta fac programele de recuperat fisiere dp cd,uri zgariate ,totusi, incearca sa stergi cd-ul cu ceva moale , daca cd-ul este murdar stergel cu parfum , daca este curat ,il spergi cu carpa uscata si moale , mai poti incerca sa bagi cd,ul intrun dvd -rw care este cat de cat nou , sa nu fie uzat . si ala te poate salva il copii cu nero , daca nici una din soluti nu merg , tre sa iti faci altu , Link spre comentariu
lavynyu Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Eu zic ca ai primit toate optiunile posibile asa ca daca nici una nu merge poti sa rupi cd-ul in doua ca pe baza de software sansele sunt si mai mici , mult succes ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum