Vizitator bilutza Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Am o tastatura Genius KD-3007/KD Wireless dar din pacate am pierdut receiver-ul care venea in USB si facea legatura cu tastatura.As vrea sa stiu daca exista o alta posibilitate de a conecta tastatura la PC sau Laptop. Link spre comentariu
amassive Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 cam greu ceea ce doresti, mai ales ca fiecare tastatura wireles are reciverul ei dedicat pe frecvente ei, poate gasesti de cumparat sau de comandat de la genius un reciver pentru tastaura ta. Link spre comentariu
Vizitator bilutza Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 am cautat pe internet receiver dar nu am gasit.cred ca este o cauza pierduta.mai degraba mi-as cumpara alta. Link spre comentariu
amassive Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 am cautat pe internet receiver dar nu am gasit.cred ca este o cauza pierduta.mai degraba mi-as cumpara alta.cel mai sigur... la logitech e oferta, tastatura+mouse wireless 120 lei... baterii incluse, la tastatura tin bateriile undeva la 18 luni parca, si la mouse 3 luni. e greu sa gasesti un recivier dedicat, dupa cum spuneam fiecare tastatura are frecventa ei, altfel intr-un birou cu 10 pc-uri si toate pe tastatura wireleles pe aceiasi frecventa ar fi ... cred ca distractia de pe pamant. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum