coco243 Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Salut, Am dat si eu de un PLC twido ce are cred ca partea de alimentare arsa, ma poate ajuta cineva cu o schema ceva, vreau sa-l repar dar nu stiu de unde sa incep.Mersi. Link spre comentariu
Vizitator mihaiti Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Te pot ajuta cu un plc functional...Mitsubishi FX2n-16MR...scuze pentru ca nu fac referire direct la subiect, dar vad ca nu ti-a raspuns nimeni pana acum, si ma gandeam poate ai nevoie sa rezolvi o problema.Toate cele bune! Link spre comentariu
Vizitator plc Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Ce te face sa crezi ca e defecta partea de alimentare?in ceea ce priveste schema nu cred ca ai sanse reale, singura solutie este sa il demontezi tu si sa iti incerci norocul sau sa iei legatura cu o firma specializata in reparatii echipamente industriale.Posteaza si tu mai multe detalii, ce plc este la 24, la 220, AC sau DC? Link spre comentariu
Vizitator johanes Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Vrei sa-l schimbi cu acelasi tip sau sa pui altul si sa-l programezi?Merge foarte bine si ce a zis "mihaiti".Important e in ce stadiu te afli cu aplicatia.Da mai multe detalii si ceva poze Toate bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum