Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dvr

Vizitator sandu112

Postări Recomandate

Vizitator sandu112

stiu ip-ul de la munca si parola si nu pot sa ma conectez la dvr prin pss ? lam instalat pe pc am pus ip si parola dar nu merge ? bineiteles fara sa stie sefu ca fac asta acasa ma puteti ajuta sau cred ca pss sa nu mearga prin placa de retea? nu ma prea pricep ip este static

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniels

14

• aygun

7

• marius_3004

1

• cristi71

1

Top autori în acest subiect

Vizitator sandu112

deci pss este softul de la dvr nu pot sa am acces la router inainte mergea cu web service dar acuma merge cu softul pro surveillance system netul este de la rds cu ip static emite si exterior dar nu am acces la internet la munca ce am vazut pe la birouri. Este cam complicat cred ca sefu a pus softul ca sa nu mai intram de acasa cred ca a vazut ca se mai conecteaza si altii la camere

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator dorin_v70

pss foloseste portul 37777, spre deosebire de webadmin care foloseste portul 80 (default) Daca seful sau cine i-a configurat dvr-ul si ruterul au fost suficient de inteligenti incat sa schimbe acest port si sa nu permita accesul nimanui la dvr sa-l vada poti sa-ti iei gandul! S-au poate pur si simplu au schimbat parola?!

Link spre comentariu

Nu ne-ai zis ce tip de DVR este . La unele DVR-uri se poate forma un cod - cumm sunt cele de la FUHO - si revin la setarile initiale . Intrebarea este daca ai acces la router si daca poti vedea port forwarding-ul efectuat . Firul de net de la RDS intra direct in DVR sau in niscaiva router care da in birouri si mai intra si routerul acolo ?In cazul in care aveti router la firma trebuie sa verifici in partea de forwarding ce porturi sunt forward-ate .Foarte probabil sa fi schimbat media portul si mobile phone port-ul. ( din cate stiu - Mobile Phone port e undeva de 18400 ).Si un sfat , mai multe detalii despre problema ca nu putem sa ghicim in globul de cristal ce ai tu acolo. PS: Anumite DVR-uri ai si conturi de user de forma 11111111 pass 11111111 .Daca cel care a configurat DVR-ul a lasat din greseala acele conturi active mai ai o sansa sa te conectezi.Ai grija ca , daca tu nu esti de la RDS si ai alt furnizor de net , unii fac nste filtrari pe diverse porturi. Patit personal la un Hotel din Neptun cu ceva firma de net de la ei care aveau filtrare prin RDS . A trebuit sunat la RDS sa deblocheze porturile pe tronsonul respectiv. Pur si simplu un admin a uitat sa faca ce trebuie . Detaliaza mai mult si in termeni Clari ce patesti si ce vrei sa faci.Daca cumva ai facut o boacana si vrei sa stergi ce e pe acolo iar patronul a schimbat parolele nu pra ai ce face decat sa il suni si sa il intrebi ( sigur ca glumesc ).Respect !

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Am si eu o problema cu un dvr si anume nu ma pot conecta din exterior. Am net de la romtelecom, iar modemul este cu un singur port LAN de la care ma conectez la un router marca SMCBR14VPN. La router am conectate 2 calculatoare si dvr-ul. In interiorul retelei toate merg bine, dar daca vreau sa ma conectez de la alt calculator nu obtin nimic. IP moden 192.168.1.1IP router 192.168.2.1IP dvr 192.168.2.111Am copiat MAC-ul si am trecut IP-ul dvr-ului in zona demilitarizata.Oare ce trebuie sa mai fac?Sau mai detaliatConnection Status DHCP Client Connected. WAN IP: 192.168.1.2 Subnet Mask: 255.255.255.0 Gateway: 192.168.1.1 Primary DNS: 193.231.100.130 Secondary DNS: 193.231.100.134 Barricade Settings IP Address: 192.168.2.1 Subnet Mask: 255.255.255.0 DHCP Server: Enabled SPI Mode : Disabled UPnP: Disabled Numbers of DHCP Clients: 2 Hardware Information Runtime Code Version: R1.03(May 16 2005) Boot Code Version: R1.C4A9.0333 LAN MAC Address: 00-13-F7-06-3B-F5 WAN MAC Address: 00-03-0D-31-8B-41 Hardware Version: R1.00

Link spre comentariu

Am si eu o problema cu un dvr si anume nu ma pot conecta din exterior. Am net de la romtelecom, iar modemul este cu un singur port LAN de la care ma conectez la un router marca SMCBR14VPN. La router am conectate 2 calculatoare si dvr-ul. In interiorul retelei toate merg bine, dar daca vreau sa ma conectez de la alt calculator nu obtin nimic. IP moden 192.168.1.1IP router 192.168.2.1IP dvr 192.168.2.111Am copiat MAC-ul si am trecut IP-ul dvr-ului in zona demilitarizata.Oare ce trebuie sa mai fac?Sau mai detaliatConnection Status DHCP Client Connected. WAN IP: 192.168.1.2 Subnet Mask: 255.255.255.0 Gateway: 192.168.1.1 Primary DNS: 193.231.100.130 Secondary DNS: 193.231.100.134 Barricade Settings IP Address: 192.168.2.1 Subnet Mask: 255.255.255.0 DHCP Server: Enabled SPI Mode : Disabled UPnP: Disabled Numbers of DHCP Clients: 2 Hardware Information Runtime Code Version: R1.03(May 16 2005) Boot Code Version: R1.C4A9.0333 LAN MAC Address: 00-13-F7-06-3B-F5 WAN MAC Address: 00-03-0D-31-8B-41 Hardware Version: R1.00

tu iti dai seama ca ai routere in cascada , da ?In loc de router ia tu un banal Switch cu 4 porturi .Cablul ala singurel il bagi intr-un port la switch iar celelalte cabluri mergi la DVR si celelalte calculatoare . Tot ce ai facut acum este facut total aiurea. Toate IP-urile tale sunt din clasa privata neroutabile . 192.168.1.x si 192.168.2.x Sesizezi da ?In Modem dai port forwarding doar la ip-ul tau de care e legat sau treci IN MODEM la DMZ ip-ul DVR-ului tau dar nu bag mana in foc ca merge . Thompsonurile astea de la Romtelefon si mai curand Huawei-urile nu se lasa convinse sa faca port forwarding nici cu parul.Eu am ales la thomsonurile alea negre sau chiar si la huawei-urile alea alb cu portocaliu , sa nu le trec in mod routing ci Bridge ( pastrand setarile de 0,35 .. si schimband doar odul de adresare in Bridge ). Ce inseamna asta ? Folosesc modemul pe post doar de modem , autentificarea si restul de routari le face al doilea router . DIn modem iesi cu cablul care iese din el si intri in Routerul tau in WAN. Faci setarile prin orice cablu LAN astfel incat sa ai PPPoE la tipul conexiunii iar la user name si pass pui ce ai in contractul de romtelecom . Din router ai sanse mai mari sa faci port forwarding sau DMZ.Succes !
Link spre comentariu
Vizitator dorin_v70

pentru daniels:1.Inlocuieste ruterul cu un switch(cu 5 porturi, cu 4 nu prea exista!), nu ai nevoie de un al doilea ruter deoarece e suficient doar cel de la rtc2. Setezi in dvr un ip fix, din clasa modemului rtc3. Forwardezi in modemul rtc porturile necesare, in functie de tipul dvr-ului catre ip-ul alocat dvr-ului. Daca exista un port 80 default este bine sa il schimbi cu altul, 8085 de exempluIn final,daca nu reusesti trimite-mi modelul dvr-ului si al modemului rtc si te ajut cu setarile!

Link spre comentariu

Domnilor va multumesc pentru sprijin. Deocamdata nu am un switch si aici unde stau eu nu am de unde procura, terebuie sa merg la oras. Am incercat sa fac ceva cu ce am avut. Am schimbat parola la modem si nu mi-o mai amintesc. Ar trebui sa-l resetez, dar am de mai mult timp abonament la romtelecom si nu stiu ce am facut cu acel contract unde am utilizatorul si parola. Contractul l-am prelungit telefonic si nu am mai primit nicio hartie. Am sunat la ei, am stat o multime in asteptare si am inchis. Am sa incerc sambata sa sun iar.

Link spre comentariu

Revin fara niciun rezultat!

Am gsit contractul si mi-am setat modemul Bridge. Modmul este huawei MT882 si intrand in meniul lui nu cred ca se poate face de undeva forwarding asa ca varianta cu switch pica.

Dvr-ul l-am configurat ca in figura

Posted Image

Iar routerul ca in figurile:

Posted Image

Posted Image

Ce se intampla de nu ma pot conecta de pe un calculator dein afara retelei?

Link spre comentariu
Vizitator dorin_v70

Hai ca nu te-am uitat, n-am avut timp de stat pe net! Nu are cum sa-ti mearga cu setarile alea! In primul rand, dvr-ul trebuie sa aibe un ip din clasa de ip-uri ale modemului rtc, respectiv 192.168.1.xxx, nu din clasa smc-ului, apoi trebuie sa faci redirectionarea porturilor in modemul rtc, care se face la Basic-NAT la MT882, si apropo, la toate ruterele-modemurile intalnite se face forwarding, numai ca tre sa stii si unde! :da Deci, incearca asa:-In DVR-IP 192.168.1.111/ NM-255.255.255.0/ GW-192.168.1.1HTTP-8083 /Client port-34567/ mobile port-8882-In ruterul SMC, la DMZ, pui IP-ul DVR-ului, respectiv 192.168.1.111-In modemul rtc faci nat ptr ip-ul 192.168.1.111 pe porturile de mai sus, cate o regula pentru fiecare port, nu amestecate, cum le-ai facut tu!In final, daca tot nu merge incearca sa dezactivezi dhcp-ul la smc, de obicei cand faci asta se comporta ca un switch pe cele 4 porturi de lan(nu mai folosesti wan-ul) si astfel vei primi ip-uri direct de la modemul rtc. Bafta!

Link spre comentariu

De ce nu dai si tu cuiva , unuia dintre noi , o sesiune de tea-am viewer in privat ! Asa putem vedea mai direct care e problema.

Iti repet , solutia ca dvr-ul tau sa functioneze pe net , este sa schimbi dispozitivele cu unul sigur .

Eu am folosit cu succes asta acolo unde echipamentul proprietar dadea kicks acest router ADSL 2+:

http://www.tp-link.com/en/products/deta ... TD-W8950ND

Si nu ai problema cu al doilea router ci cu modemul ADSL. 100% !

Poti tu sa te chinui de nu mai poti . Ideal ar fi daca poti seta un cont dyndns in dvr asfel incat sa ai mereu refresh la jucarii acolo !

Succes !

PS: Daca doresti da un MP cu setarile de la Router si o sesiune team viewer sa arunc si eu un ochi in jucarii. Ok ?

Cheers !

LE: Acum am vazut ca tu ai router Huawei ! Ma scuzi ca iti spun , dar routerul ala nu merge pe forwarding nici sa il *uti! Poti sa te dai cu curul de asfalt. Sa te dai cu capul de pereti ca firmware-ul aluia nu iti face SUB NICI O FORMA forwarding-ul cum trebuie!

Link spre comentariu

Cred ca e o problema cu MAC-urile celor 2 dispozitive, chiar daca la nivel logic pare ok. Am dat ieri telefon la romtelecom, si am solicitat un modem cu mai multe porturi lan. Au spus ca luni va veni cineva. Sa vedem daca imi dau un alt modem. Daca nu, vom incerca o sesiune teamviewer.

Link spre comentariu

@daniels - ORICE modem iti vor aduce , chiar si varianta cu 4 porturi LAN si un ADSL ca WAN iti garantez 100% ca nu va merge. Nu are nici o gara cu mac-urile . Intelege romaneste . Huawei-urile nu stiu cum naiba incapsuleaza pachetele dar partea de forwarding , virtual serveres si alte rahaturi nu merg. In loc sa e redirectioneze catre ce IP ii spui tu iti arata tot pagina principala de configurare a modemului. Crede-ma ca pun DVR-uri din 2002 si am avut numai bube cu modemurile de la Romtelecom de tipul Huawei . A trebuit sa bat 60Km sa , vin pina acasa , sa iau eu modemul meu Thompson si a luat modemul Huawei al omului pentru ca eu nu aveam nevoie de alte giumbuslucuri decat de net acasa.Cu Thompsonul a mers din fuleu cu port forwarding. De atunci , de cand aud la clienti ca au modemuri Huawei le zic sa il arunce la gunoi sau sa sa ii dea drumul de la etaj. E vorba de firmware si de modul in care se trateaza pachetele in NAT . Nu am avut timpul si rabdarea necesara sa vad care e buba cu pachetele ( un NMAP mi-ar fi fost de folos sa vad ce se greseste la sursa si destinatie) dar sincer sa imi bat capul pentru ce ? Roaga tehnicianul sa iti faca el port forwarding-ul si daca reuseste vi si ne spui aici ca a reusit . Iti spun asta pentru ca de prin 2004 colaborez cu Romtelecomul iar directorul zonal ce raspunde de infrastructura imi este prieten . Asadara , te rog din suflet sa ma crezi ca ai nevoie de un alt router ADSL . Ti-am spus si ce model merge din prima. Testat in zeci de locatii.In 10 minute ( cel mult ) nu ai ce face . Intelege odata ca fie ca are un singur port LAN fie ca are 4 tot acelasi firmware este doar ca sunt setate 4 eth-uri ( in linux eth se numeste placa de retea ).In loc de eth0 cum ai acum o sa ai eth0 , 1 , 2 , 3 din care active vor fi initial doar doua .porturile 1 si 2 sau 3 si 4 .Ti-o spun din experienta nu din amintiri din copilarie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări