silviu v Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 Salut am si eu un compresor ECR 350. As vrea sa stiu si eu de unde pot cumpara piese de schimb. Daca poate sa ma ajute cineva cu o informatie sa-mi scrie.Sau cumpar unul reconditionat. Link spre comentariu
cd10dc Postat Mai 5, 2021 Partajează Postat Mai 5, 2021 La 24.03.2021 la 15:31, silviu v a spus: Salut am si eu un compresor ECR 350. As vrea sa stiu si eu de unde pot cumpara piese de schimb. Daca poate sa ma ajute cineva cu o informatie sa-mi scrie.Sau cumpar unul reconditionat. Salut! Este un tip in Iasi, Florin se numeste, care are o multime de piese de schimb pentru ECR 350/ 0753717739 nr telefon. Discuta cu el, e saritor omul, nu cred ca te refuza. Link spre comentariu
Emil Postat Mai 13, 2021 Partajează Postat Mai 13, 2021 Salut,poste sa mi spuna si mie cineva de ce la un compresor aer ecr 350 scoate ulei pe furtun? I am marit turatia la aproximativ 1300 rot pe min.asta sa fie cauza?si cu segmentii vechi si cu cei noi face la fel,multumesc Link spre comentariu
validae Postat Mai 13, 2021 Partajează Postat Mai 13, 2021 Probabil turaţia mărită ,,barbotează,, excesiv uleiul din baie şi segmenţii nu pot curăţa suficient acest ulei în exces. Link spre comentariu
cd10dc Postat Iulie 2, 2021 Partajează Postat Iulie 2, 2021 (editat) Buna seara! Cu siguranta presiunea in carter este mai mare prin marirea turatiei, vaporii de ulei scapa pe langa segmenti, sau nivelul de ulei este peste cel maxim admis. (semnul maxim de pe joja). Acum depinde cat de uzati sunt segmentii de compresie si cei de radere, care este timpul de umplere al buteliei de la 0 ?. Capacitatea buteliei, timpul de mers al capului de pompare, temperatura aerului comprimat......etc Poti verifica daca arunca ulei mult pe ciclul de compresie desfacand cele 4 suruburi din capul pompei( de la spira), daca sufla ulei si compresia este slaba...clar segmentii sunt uzati. Si acum sa ne laudam singuri! David vs. Goliat ...https://mega.nz/folder/BoIQwDJa#qkEez12ZqIsiju4AUpHM6g Munca de o luna, si aprox. 2000 lei in investitie Editat Iulie 2, 2021 de cd10dc gramatica..! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 11, 2021 Partajează Postat Octombrie 11, 2021 ECR 350 nu are separator de ulei? Sa nu fie plin. Link spre comentariu
StefanStoica Postat Noiembrie 30, 2021 Partajează Postat Noiembrie 30, 2021 Buna ziua , ma poate ajuta cineva cu documentatia pentru un ECR 350? Multumesc Link spre comentariu
valygina Postat Ianuarie 29 Partajează Postat Ianuarie 29 salut, are cineva documentatie pentru ecr350? piese unde pot gasi pentru el in mod special garniturile Link spre comentariu
payty Postat Aprilie 7 Partajează Postat Aprilie 7 Documentatia, mai jos. https://www.dropbox.com/s/3oiyyu6qj5rt60k/Compresor ECR350.zip?dl=1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum