bumsound Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Salutare. Vreau sa inlocuiesc webcam-ul ( cod piesa 0JYKKC )de la un Dell Inspiron N5050, cu o camera de la un Dell Studio 1555 ( cod piesa 0K143J ). Diferenta intre cele doua e ca una e de 0.3Mpx, cealalta de 2Mpx. Dpdv dimensional se pot inlocui cu o mica modificare, insa mufa mama la 0JYKKC e mai mica ca la 0K143J prin urmare trebuie sa fac mici modificari, insa inainte de asta as vrea sa probez camera de 2Mpx la un port usb, sa o vad in functiune. Problema e ca nu stiu cum vin firele. Mufa la cea de 0.3Mp are 7 pini, dar numai 5 folositi. Cei 2 de pe margini nu sunt conectati. La fel si mufa de la cea de 2Mpx are tot 7 pini. Un cablu USB are tot 5 fire, 4 conectorii si 1 shield-ul. De aici trag concluzia ca aceste camere sunt conectate cumva tot la un soi de USB. Nici una din camere nu are microfon incorporat. Cine ma poate ajuta cu legatul firelor va rog? Link spre comentariu
bumsound Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 http://forum.softpedia.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1107240 Link spre comentariu
bumsound Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Am gasit si cablul original de la un Dell Studio 1555. Imi poate spune cineva semnificatia culorilor de la firele ce intra in mufa? Link spre comentariu
bumsound Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 I-am dat de cap. Calitativ nu aduce o imbunatatire considerabila a imaginii, insa filmarea e cursiva, fara efect de ghost, ceea ce e destul de bine. Oricum e superioara celei pe care o am acum, insa ma asteptam la mai mult, asa ca n-o s-o schimb. Mai caut, sa vad...poate dau de un model care o sa imi fie pe plac. Daca e cineva curios postez si un film facut, doar ca in afara de telefon nu am cu ce inregistra... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum