Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandari amplificator audio 2x100W

Postări Recomandate

navazand acea rezistenta finali erau amandoi npn

Cam greu de inteles ce vrei sa spui tinind cont ca nu scrii corect cu semne gramaticale si litera mare la inceput de propozitie...Daca doreai sa modifici schema in varianta "quasi" mai aveai cite ceva de modificat. Daca stiai, de ce nu ai facut pentru a fi mai usor de inteles? Schema gresita postata de tine e un prost exemplu pentru incepatorii care cred ca le stiu pe toate...
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 293
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Schema gresita postata de tine e un prost exemplu pentru incepatorii care cred ca le stiu pe toate...

Sper ca e evident din ceea ce am spus pana acum ca eu nu sunt un astfel de incepator. Si daca tot este un forum, unde oamenii ar trebui sa se ajute, hai sa nu mai fim asa carcotasi si sa exploatam la maximum greseala unui OM. Nu ar trebui judecat asa aspru pt faptul ca a scapat niste detalii care le a corectat ulterior.Eu nu sunt in pericol de a gresi din cauza acelei scheme, intrucat am inteles ca prezenta ceva greseli si o foloseam tot pe cea clasica.
Link spre comentariu

Sa avem rabdare. Poate pina la urma va desena schema corect in varianta care o propune. Intre timp poate gaseste si tastele cu punct si virgula dupa tastatura...

Pierdere de timp...........................................

Sharky te rog frumos sa-mi stergi posturile, e prea penibil ce se intampla.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări