Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incalzire locuinta cu instant pe gaz

Vizitator didi

Postări Recomandate

buna ziua. sunt nou si va rog sa ma intelegeti ca poate nu postez unde trebuie.locuiesc la casa undeva la 80 mp. doresc sa stiu daca pot sa incalzesc locuinta cu un instant pe gaz (cu butelie).nu sunt in domeniu insa am inteles ca ar fi nevoie la acest instant de o pompa de recirculare a apei si un vas de expansiune plus supapa de siguranta.as avea nevoie de 5,6 calorifere in casa de o dimensiune medie. se poate asa ceva merita sa incerc va da randament ? va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ticu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vezi pe forum experimentul cuiva care a facut asa ceva pentru o garsoniera de 20m2. Mi se pare ca avea consum de vreo 5-6 butelii/luna. viewtopic.php?f=246&t=92770&hilit=instant+garsoniera&start=150Concluzia altcuiva (pagina 11) era:Eu am facut experimentul asta si va pot informa (cei interesati pot veni sa vada la fata locului despre ce este vorba) cam cum stau lucrurileO locuinta de 100m2, 7 calorifere, 1instant, pompa de recirculare, vas de expansiune etc.Autonomie:1 butelie 12,5kg GPL TINE FIX 24 DE ORE, locuinta izolata dar nu foarte bine, daca este izolata ca la carte va creste probabil autonomia cu max 50%.Deci 30 de zile =30 butelii =1800...2000lei pe luna; un... chilipir.Nu va mai luati dupa unul si altul ca va ustura la buzunar.Investitia in cazul meu a fost de 2500 lei aruncati pe geam.Am facut aceasta investitie paguboasa luand in calcul o "stire" care se referea la aceiasi 100m2, cum ca o butelie ar alimenta cel putin 3 zile locuinta.Sa mai facem o precizare, locuinta este casa nu apartament in bloc .Deci teapa!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări