Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

G-1250, G-1251

wiz26

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wiz26

3

• radue

3

• Adi Florin

2

• FIXVID

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu am luat un G-1251 pentru un prieten care canta intr-o formatie. Excelent difuzor, dar trebuie corectat putin pe medii (mai trebuie atenuate) ori cu un circuit pasiv, ori cu un egalizator. In rest ce pot sa spun... nu prea merge la boxe pentru casa fiindca nu poate fi dat incet (la cei 100dB/1W) :smt003 Parerea mea e ca merita toti banii. :rock:

Link spre comentariu

Eu am luat un G-1251 pentru un prieten care canta intr-o formatie. Excelent difuzor, dar trebuie corectat putin pe medii (mai trebuie atenuate) ori cu un circuit pasiv, ori cu un egalizator. In rest ce pot sa spun... nu prea merge la boxe pentru casa fiindca nu poate fi dat incet (la cei 100dB/1W) :smt003 Parerea mea e ca merita toti banii. :rock:

Cum e calitatea mediilor, daca zici ca l-ai ascultat.
Link spre comentariu

Cum e calitatea mediilor, daca zici ca l-ai ascultat.

Din pacate nu am avut cu ce sa-l corectez atunci cand l-am avut la mine si ascultandu-l fara corectie parea un pic cam strident pe medii si o parte din inalte.Nici prietenul meu nu avea egalizator atunci cand am fost sa i-l instalez, dar si-a luat ulterior un amplificator cu egalizator si mi-a spus ca se aude excelent. Era foarte multumit si spune ca e peste asteptarile care le avea. El il foloseste pentru voce si chitara si chiar vroia sa isi auda vocea foarte clar. Acum el e cel care se aude cel mai bine si mai tare din formatie :rock: :partyman: . Fiind utilizat doar pentru voce si chitara, nu i-am mai pus nici un difuzor de inalte suplimentar. Initial vroia sa ia doua astfel de difuzoare, dar cand a vazut ca ceilalti din formatie nu pot sa produca atata SPL cat produce G-1251-ul lui, si-a dat seama ca nu ar fi avut ce sa faca cu 2 pentru ca din toata formatia s-ar fi auzit doar el :smt003 .Cam atat pot sa-ti spun despre el.
Link spre comentariu

Cu ce inalta s-ar potrivi

urca suficient de mult incat sai poti pune orice supertweeter de la paudio (pst888) sau selenium(st322,st350....).St350 ar fi miez :smt001
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări