cata_124 Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Ce parere aveti despre Tonsil Bolero 200.Avem aici schema filtrului dar nu stiu care eset faza si am gasit 2 dar nu par identice, si constructia incintei. un fel de mth la noi. Link spre comentariu
tudoraudio Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 schema filtrului pentru bolero 200 este ce-a din a doua poza. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Ce parere aveti despre Tonsil Bolero 200.Avem aici schema filtruluiasa si daca avem schemele alea ce doresti,sa-ti ghicim 'in filtre' ? Link spre comentariu
cata_124 Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Pai sa vedem filtrul ce materiale sunt folosite, ce difuzoare se folosesc, si constructia incintei, ce parere aveti in general de constructia lor.Am postat aceste imagini cu schema filtrului si a difuzoarelor folosite si tipul incintei folosite pentru a fi mai usor de comentat vazand direct imaginile, daca vreti sa va dati cu parerea legata la constructia boxelor, cel putin pe mine ma atras constructia incintelor in mod special.Eu initial am vazut un clip pe Youtube si am crezut ca sunt niste incinte simple 2 cai asa cum fiecare om crede vazand poze cu boxele.Dar dand un search pe google am descoperit cu adevarat ce ascunde aceasta incinta care are 120 w rms , si care ar parea interesante pentru casa.Si vroiam sa aflu si eu pareri despre aceste boxe, exista in romania asa ceva? eu cel putin am gasit doar putine date despre ele si asta numai prin Polonia sau Cehia.Si vroiam sa le comentam aici pe forum si sa ne dam cu parerea despre constructia acestor boxe care cel putin pentru mine sunt o noutate. Link spre comentariu
Vizitator horeab Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 cum pot sa conectez boxe logitech x350 la un subwooer x530 Link spre comentariu
cata_124 Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 Ce parere aveti despre Tonsil Bolero 200.Avem aici schema filtruluiasa si daca avem schemele alea ce doresti,sa-ti ghicim 'in filtre' ? Sa dezbatem pe topic constructia lor cum sunt facute si pareri despre boxe in ansamblu. Link spre comentariu
cata_124 Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 cum pot sa conectez boxe logitech x350 la un subwooer x530Nu ai postat unde trebuie, dar cum le legi este foarte simplu, cum sunt legate la orice sistem, indiferent de firma si nume, toate au aceleasi principii, dai jos de la unu si pe pul exact lafel la oricare sistem.Poate sa difere la putere daca boxele sunt mai slabe fata de alt sistem care scoate o putere mai mare le poate arde, in rest nici o problema, se leaga toate lafel. Link spre comentariu
Vizitator horeab Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 scuze dar boxele au conector 9 pini subwoofer 15 pini Link spre comentariu
cata_124 Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 scuze dar boxele au conector 9 pini subwoofer 15 piniDesfaci subul si schimbi mufele pui dalea babana sau clema si dai jos mufele de la boxe si ramane firul liber si nu mai ai nevoie de nici o mufa, e cel mai simplu.Pune una din terminalele astea pe subwoofer si nu mai ai nevoie de mufe la boxe. Link spre comentariu
Vizitator horeab Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 subwooferul x530 nu are numai intrarea cu 15 pini pe acolo primeste semnaal de la boxaa din fata eu am crez ca ma pote ajuta cineva cu mufele astea cu 9 ini si 15 ce inseamna fiecre pin Link spre comentariu
cata_124 Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 subwooferul x530 nu are numai intrarea cu 15 pini pe acolo primeste semnaal de la boxaa din fata eu am crez ca ma pote ajuta cineva cu mufele astea cu 9 ini si 15 ce inseamna fiecre pinDaca nu sti sa explici cum si ce anume vrei sau ce mufe ai tu pe acolo si nu vrei sa intelegi ce am spus eu, vezi ca este sectiunea incepatori si acolo pui ce intrebari vrei, aici pe acest topic dicutam despre alceva, nu arunca asa o intrebare aiurea pe unde nimeresti ca nu te va ajuta nimeni. aici poti pune tu intrebarile tele viewforum.php?f=66 si o sa le gasesti raspuns la ele daca te si pricepi sa intelegi ce ti se va explica. Link spre comentariu
CBI Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Sa dezbatem pe topic constructia lor cum sunt facute si pareri despre boxe in ansamblu.ce vrei sa aflii,par niste boxe comune cu difuzoare decente si probabil cu bas manelistic.Nu au nimic special,sunt un fel de 2 cai cu subwofer bandpass izobaric de ord 4 sa bubuie cat mai 'profund',toate sub acelasi acoperis.Schema filtrului este optizata pt aceste boxe,nimic special nici aici,ord2 in toate sectiunile, iar in rest,dupa gusturi.Se adreseaza unui segment de utilizatori mai nepretentiosi la calitatea reproducerii acurate a semnalului ,indreptandu-se mai mult spre solutii home cinema Link spre comentariu
cata_124 Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 Asta vroiam sa discutam sa ne dam cu parerea, eu pana acum nu am mai vazut astfel de constructie si mi sa parut putin mai diferita ,si deasta vroiam sa vedem cam ce pareri sunt in legatura cu tipul asta de incinta, si am vazut ca se discuta mult pe tema filtrelor, si am postat schema ca sa se vada de catre cei cunoscatori cum sunt facute. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum