Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebari incepator

Vizitator fan7oma

Postări Recomandate

Vizitator fan7oma

Salut

Ma numesc Daniel si as dori sa va pun cateva intrebari in legatura cu amplificatoarele pentru ca as dori sa construiesc unu mic daca imi iese bine incerc mai greu daca nu o las balta. Sunt incepator am decat un curs de electronica facut la facultate dar laboratorul a constat decat in analiza pspice...

1. La schema asta http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/25044/STMICROELECTRONICS/TDA2030A.html la pagina 2 Vi reprezinta tensiunea care iese din telefon, laptop etc si aici sunt in ceata rau nu ar trebui sa mai conectez inca un fir pentru ca jack-ul are 3 zone stanga dreapta si inca una.

2. Tot la schema aia daca printr-o minune mi-ar iesi unde si cum ar trebui sa conectez un buton de volum? :d

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@fan7oma jack-ul respectiv este pentru iesire stereo, adica surse de semnal care au 2 canale ( asa cum sunt majoritatea acum ), iar TDA2030 este mono, adica are doar 1 singur canal, asadar folosesti doar un canal de la jack, contactul din varful jackului sau cel din jumatate, unul din ele impreuna cu masa, care este contactul de sus. Pentru 2 canale trebuie inca un TDA2030.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări