dnyfvx Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 nu stiu daca postez unde trebuieam o placa de baza si vreau sa-i pun placa video placa b este ddr2 model gigabyte ga-m57sli-s4 ,pe aceasta placa merge pusa placa video ddr3? Link spre comentariu
Matrixu Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Raspuns clar DA . Nu are legatura ca tu ai DDR2 pe placa de baza. Ce este important pentru tine este ca placa video sa fie pe PCI-Expres. Pe placa ta poti pune chiar si doua placi video pe PCI Expres. Si ca sa i-ti dau o veste si mai buna, i-ti vor merge inclusiv placi video pe GDDR4 (mai rare) si chiar si unele placi pe GDDR5 (marea majoritate) pentru ca placiile video pe PCI Expres 16x v.2 sau v.3 sunt compatibile cu v.1. Aici ai specificatiile complecte pentru placa ta de baza. Arata chiar bine http://www.gigabyte.com.ro/products/pro ... id=2287#sp Link spre comentariu
alex tm Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Raspuns clar DA . Nu are legatura ca tu ai DDR2 pe placa de baza. Ce este important pentru tine este ca placa video sa fie pe PCI-Expres. Pe placa ta poti pune chiar si doua placi video pe PCI Expres. Si ca sa i-ti dau o veste si mai buna, i-ti vor merge inclusiv placi video pe GDDR4 (mai rare) si chiar si unele placi pe GDDR5 (marea majoritate) pentru ca placiile video pe PCI Expres 16x v.2 sau v.3 sunt compatibile cu v.1.Aici ai specificatiile complecte pentru placa ta de baza. Arata chiar bine http://www.gigabyte.com.ro/products/pro ... id=2287#spNU cu toate placile de baza, de exemplu eu am o placa de baza pci v.1 si placa video v2.1 si nu sunt compatibile.Inainte de asta tot pe aceeasi placa de baza am avut Eah 3650 v2.0 si functiona perfect! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum