relucavnic Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Am nevoie de sfatul dumneavoastra in legatura cu 2 tranzistori si anuma BD237 si BD238.Sunt ceva echivalenti mai buni ca ei? S-a ars unul dintr ei si as vrea sa ii schimb pe toti cu ceva mai buni. Link spre comentariu
harman37arun Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Tranzistorii astia sunt foarte buni si daca sa ars unul dintre ei inseamna ca acolo e ceva defect,dupa inlaturarea defectului e bine sa se monteze aceleasi tipuri dar nu facuti de IPRS.Am avut cativa ani dupa "90 asemenea amplif si am fost multumit de el. Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Ok multumesc pentru raspuns.O sa cumpar de acelasi fel si o sa va tin la curent daca am reusit sau nu sa readuc la viata acest amplificator. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 La cit de "fortos" e amplificatorul pina si perechea BD139/BD140 e mai mult decit suficienta pentru a inlocui prefinalii... amplificatorul se alimenteaza cu +/-25V.Verifica superdioda si finalii. Link spre comentariu
relucavnic Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 O sa verific pentru ca momentan nu sunt acasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum