Mad_Turnip Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Salut, am un Sanyo din 2007, foarte multumit de el, mergea mult, iarna pe incalzire, vara pe racire. Iarna de obicei din cand in cand se mai oprea ventilatorul interior si isi facea degivrare, apoi baga caldura iar.Toate ok pana acum vreo doua saptamani cand am vazut ca unitatea exterioara vibra, m-am dus sa vad si elicea era prinsa in putina gheata. L-am oprit, am lasat gheata sa se topeasca, am eliberat elicea apoi i-am dat drumul iar. A mai mers asa vreo 2 zile apoi a intrat in stand-by. Am schimbat pe racire, a inceput sa functioneze dar nu mai raceste nimic, doar ventileaza, cum il trec inapoi pe caldura, intra in stand-by. Ceva valve se aud dinspre untatea interioara.Acum cand am iesit in balcon, am vazut umezeala si picaturi de lichid sub el, mi-era clar ca nu e apa, datorita temperaturilor de acum, si am zis: sa vezi de n-o fi ulei .... Bineinteles, era ulei, nu este negru, sau nu pare ars, dar are un puternic miros de ars, mai mult ca sigur ceva nu-i ok.Banuiesc ca a pierdut freonul, de aceea nici nu-si mai facea degivrare, apoi s-o fi calat compresorul deoarece a mers in gol ? Se mai poate salva ceva sau iau unul nou ?Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum