ronyku Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 aceasta se blocheaza la intervale aleatorii dar nu in fiecare ziin rest totul Ok. dupa restart tastatura functioneazacu ceva vreme in urma propietarul ia dat sa bea putin colaceva pareri sau sugestii daca aveti Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Salut ! Pai dupa ce ia dat sa bea cola nu la dus undeva sa il curace si sa il usuce cu un feon ??Astept ! Link spre comentariu
ronyku Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 nu stiu in ce masura a intervenit la momentu cu pricinapot sa spun ca atunci cand mi-a cerut ajutorulam gasit pe grataru radiatorului f mult praf iar pasta termo era inbatranitain general vorbind a fost foarte neatent cu elmai suspectez insa o problemain momentul de fata are instalat win7 producatorul nu a desvoltat si drivere de win 7poate fi vorba si de o incompatibilitateeste cat se poate de adevarat ca tastatura sa fie defectaam sa pun un xp sa vad daca mai face probleme Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Ati incercat cu drivere pentru wind......vista pe 32 biti ???? Dar acum depinde daca aveti wind......7 pe 32 biti,daca aveti wind.........pe 64 biti sigur nu o sa mearga . Click aici : http://www.dell.com/support/drivers/us/ ... piron-1520 pentru drivere . Succes !!! Link spre comentariu
ronyku Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 sistemul este pe 32 descarcarea am facut-o exact de la adresa mentionatanu am sesizat erori la instalarea driverelororicum multumesc pentru sugestiemai departe voi actiona in functie de optiunea propietarului Link spre comentariu
VIFCOR Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 sistemul este pe 32 descarcarea am facut-o exact de la adresa mentionatanu am sesizat erori la instalarea driverelororicum multumesc pentru sugestiemai departe voi actiona in functie de optiunea propietarului Daca a mai ramas mizerie si devine conductoare blocheaza magistrala de date, solutia e inlocuirea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum