Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tastatura dell inspiron 1520

ronyku

Postări Recomandate

aceasta se blocheaza la intervale aleatorii dar nu in fiecare ziin rest totul Ok. dupa restart tastatura functioneazacu ceva vreme in urma propietarul ia dat sa bea putin colaceva pareri sau sugestii daca aveti

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ronyku

3

• FLORIN IORDACHE

2

• VIFCOR

1

Top autori în acest subiect

nu stiu in ce masura a intervenit la momentu cu pricinapot sa spun ca atunci cand mi-a cerut ajutorulam gasit pe grataru radiatorului f mult praf iar pasta termo era inbatranitain general vorbind a fost foarte neatent cu elmai suspectez insa o problemain momentul de fata are instalat win7 producatorul nu a desvoltat si drivere de win 7poate fi vorba si de o incompatibilitateeste cat se poate de adevarat ca tastatura sa fie defectaam sa pun un xp sa vad daca mai face probleme

Link spre comentariu

sistemul este pe 32 descarcarea am facut-o exact de la adresa mentionatanu am sesizat erori la instalarea driverelororicum multumesc pentru sugestiemai departe voi actiona in functie de optiunea propietarului

Link spre comentariu

sistemul este pe 32 descarcarea am facut-o exact de la adresa mentionatanu am sesizat erori la instalarea driverelororicum multumesc pentru sugestiemai departe voi actiona in functie de optiunea propietarului

Daca a mai ramas mizerie si devine conductoare blocheaza magistrala de date, solutia e inlocuirea
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări