Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Extasy "The Zen Headphone Amplifier"

Extasy2525

Postări Recomandate

si cat te-a costat coala de aluminiu, ca tare ma bate gandul si pe mine sa ma apuc de o carcasa, nu o sa iasa la fel, dar macar m-am straduit :d

Foaia de 2m x 1m groasa de 1,5mm este 160RON. Mai bine mai cauti doritori si o impartiti. Oricum e destul de multa.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extasy2525

20

• mosfet

10

• alex mm

8

• bogdan_

4

Top autori în acest subiect

eu am fost combinat cu yo9hrb la o foaie si inca cineva, eu am luat 1/4 din foaie..iar pt aceasta carcasa am folosit jumate din bucata mea...mia mai ramas sa imi fac un mixer ;)

Link spre comentariu

Cat de bine se poate auzi ampliful asta, eu momentan chiar sunt interesat ma oftica faptul ca am placa de sunet on-board si niste casti panasonic mai vechi un pic si cu mici corectii imi place cum se aude.poate ma bag si eu la asta mai incolo si ceva mai serios la casti ma refer, vazusem ceva tehnics sau panasonic in jur la 1 mil

Link spre comentariu

castile de la technics am avut si eu ocazia sa le aud pe undele la 1.300.000 si mau dezamagit cum se auzeau...ma refer la bass foarte putin...in rest medi si inalte destule...am vazut unele de la sony care se auzeau super misto pe toate frecventele pe la 960.000 la ei la reprezentanta....de auzit se aude bine amplificatorul...cum am mai zis...isi merita banii....orice jaf de casti pui pe ele se aude bine ..bafta

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

"Chestea aia de pe spatele buretelui" se numeste pasla (primul a e i din a :) ) utilizez pasla pt. a curata diferite suprafete metalice gen cupru (la cablaje), aluminiu (carcase) e pe undeva la 2lei bucata (10x5cm)...Eu ti-as da premiul numai pt. carcasa! :supz: Oricum amplificatorul e clasa A, hi-fi, deci nu e orice chinezarie din bazar....frumos lucrat, sunt curios cum s-ar auzi la niste casti sanatoase (poate asa mi-as putea justifica timpul pt. a-mi construi un amplif. de casti ca altfel nu m-as apuca nici sa ma bati :smt003 )...

Link spre comentariu

sincer sa iti spun acum ascult la niste junghiuri de casti.....numele lor ??? chinezari pe scurt....si vreau sa iti zic ca se aud exceptional si asa...dabia astept sa imi iau niste casti de firma...mai de calitate sa pot asculta cu mai multa placere ca acum....si am bagat pe el mai multe chinezari si se auzeau foarte bine..nici nu ziceai ca sunt niste jafuri de casti....cand le bagam direct in placa de sunet nu mai aveau acelasi sunet cald, mai ales basul foarte placut ( care pt mine si oricine care se pricepe...daca nu are bass e fas... ) ....deci pe scurt...amplificatorul face totul...si cum am mai spus..in speranta de a face si altcineva kitul acesta...isi merita toti bani....ca de amplificator pt boxe am...si noaptea nu pot sa ii dau tare...mai ales la bass ..ca de...deranjez vecinii...asa la un amplificator de casti nu deranjezi pe nimeni...si sincer sa iti zic..nu am mai dat drumu la amplificatorul pt boxe de mult timp de cand il am pe acesta pt casti...mai ii dau din cand in cand...cand folosesc virtual dj si mai mixez...in casti aud ce melodie trebuie sa bag..si in boxe rezultatul mixului ;) ....oricum...ai cum sa iti justifici timpul :)

Link spre comentariu

Frumos! Dar mie, sincer, imi place acel "bas care-l simti"....si cum la casti nu "simti" nimic nu ma prea omor...Oricum, cand dau de ceva timp poate ma joc cu un amp din asta sa vad cat de bine s-ar auzi, dar numai dupa ce termin cu toti aricii ce vin la mine cu jafuri din bazar sa le repar! Ca asa imi vine sa :axe: ...P.S. Totusi, nu inteleg dc iti trebuie radiatoare asa mari...trec numa 200-300mA prin finali...mi se par supradimensionati radiatoarele...

Link spre comentariu

......P.S. Totusi, nu inteleg dc iti trebuie radiatoare asa mari...trec numa 200-300mA prin finali...mi se par supradimensionati radiatoarele...

la amplificatoarele in clasa A curentul de lucru este foarte mare indiferent de semnalul de intrare, un astfel de amplificator lucreaza optim pe la 60 de grade
Link spre comentariu

sincer sa iti spun..mergeau si mai mici puse...dar eu am cumparat un radiator care lam taiat pe jumate si mam gandit sa il pun pe tot...si vara asta ascultam la el sa zic vreo 4-5 ore pe zi...stand la etajul 7...temperatura in casa trecea peste 30 de grade..se cam incalzeau ceva....eu zic ca leam pus cu rost :)

Link spre comentariu

George(sb), stiu cum functioneaza clasa A, si stiu ca trebuie un curent mare (teoretic, curentul maxim prin sarcina) dar nu pricep (nici acum) de ce la 300mA*24V=7.2W iti trebuie radiatoare asa mari...Cred ca ajungeau (foarte bine) niste radiatoare din surse PC sau monitoare...in fine, daca proiectantul asa a vrut, nu ma bag :yawinkle: .Extasy2525...daca vrei facem schimb de apartamente: eu stau la parter cu fata spre N (niciodata nu vad soarele in casa). La mine MAXIM au fost 23-24 grade celsius...sa vezi ce radiatoare mici iti trebuie aici....nu-ti vine sa crezi! :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări