Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Extasy "The Zen Headphone Amplifier"

Extasy2525

Postări Recomandate

• Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extasy2525

20

• mosfet

10

• alex mm

8

• bogdan_

4

Top autori în acest subiect

kappa_ii-- totul ma costam cam 2 mil si ceva, dar eu zic ca a meritat :) se aude cu mult peste asteptarile mele.cristimm--Am lustruito cu o chestie dinaia care seamana cu partea aia rigida de la burete de vase, am frecato pana am facut scurta la mana, si sambata am fost prin cora si miam luat un lac transparent de protectie care se da pe vopseaua de pe masina care a dat si luciul ala si misto, protejaza si la oxidare si sa nu se ia literele alea :), iar de ascultat.....da momentan ascult la castile alea, au o putere cam mica dar se aud destul de bine....am vazut acum 2 zile in Xtream pc castile Technics RP-DH1200 si mam uitat si eu dupa ele pe net sa vad ce pret au poate mi le permit si eu, dar nu am nici o sansa momentan ca sunt aproape 7 mil :))) ( deh sunt casti profesionale de DJ, si au 3500mW ), sper sa imi achizitionez unele de la sony, leam vazut la un pret mai acceptabil..pe la vreo 1 mil :)

Link spre comentariu

buna puterea amplificatorului - cu toate ca pentru castile mele un 500mw ar fi deajuns !o sa fac si eu un amplificator pe lampi in saptamina care vine ! daca nu imi place cred ca o sa urmezi calea ta si imi fac unul identic cu al tau ,daca esti bun si imi dai si mie schema de principiu sau eventual alte detalii !

Link spre comentariu

Kaze---sunt 2 radiatoare, fiecare are lungimea de 14.3 cm, latimea de 3.4 cm si inaltimea de 5 cm....credema ca se cam incing finali aia mai ales ca acum e vara :) , iar foaie de aluminiu e de 1.5 mm....oricum eu asa am crezut ca e mai bine sa il fac :)

Link spre comentariu

nu am vrut sa te jignesc dar mie mi se pare mult prea mult pt un amp de casti, nush daca am citit eu bine parca alimentarea de 2x18 v 600 mA? si pana la urma cred ca totusi se disipa mult din acea putere

Link spre comentariu

eu nu am gasit sa imi cumpar IRF610 si am pus in locul lor IRF640 care scot o putere umpic mai mare :), oar ca tranformator am pus unul de 20W..era cel mai mic de putere toroidal care lam gasit :)

Link spre comentariu

...Am lustruit-o cu o chestie dinaia care seamana cu partea aia rigida de la burete de vase...

Defineste chestia aia. La ce se foloseste? Sau e chiar pentru spalat vase?Se apropie si carcasa mea de final :drinkers:
Link spre comentariu

yo9hrb ....sti cum e buretele de vase...in general galben iar pe o parte e o chestie mai rigida de culoare verde ( cred ca tine locul periei de sarma de pe vremea lui ceasca)...e tot asa din burete dar e mai rigid...e eu am frecat prima oara cu cel mai subtire smirghel gasit de pe piatza de mine si porma lam mai frecat cu chestia aia sa il faca mult mai neted...iam aplicat acel lac si se vede f bine......o sa pun si o poza cu chestia ai de la burete :)mai bine zis o sa pun poza cu buretele cu totul..si os aiti dai seama despre ce zic eu...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări