Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect subwoofer auto

Vizitator madcow

Postări Recomandate

Vizitator madcow

vreau sa-mi fac o cutie pt un subwoofer auto

voi folosi 2 difuzoare JBL Power Series 1020

http://www.emania.ro/Produs.php?Sesiune ... Lista=501&

am gasit pe net specificatii si dimensiunile cu o cutie cu bass reflex (cu diff mai sus amintit). cutia are volumul de 50 litri (1,75 ft3) = asta e echivalent cu 53.34 cm3?

Vreau sa stiu cam ce grosime sa folosesc pentru incinta (si ce material)? sa folosesc un perete despartitor intre cele 2 difuzoare? cum se fac ranforsarile in interiorul incintei? trebuie facute si pentru placa pe care se pun difuzoarele?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• titro

1

Buna. Incinta poti sa o faci din MDF de 22 mm. Mocheta se lipeste cu prenadez.

sa folosesc un perete despartitor intre cele 2 difuzoare?

Asta depinde cum proiectezi incinta. Parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa folosesti un cuplaj izobaric cu difuzoarele conectate in serie. Proiectul pe care l-ai gasit pe net mai mult ca sigur ca este conceput pt un singur difuzor si sa faci o incinta de 2x50 litrii e cam mult pt masina. MAi bine proeictezi tu alta incinta
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator yogy

Salutare am si eu o problema vreau sa-mi fac un subwoofer pentru masina. In principiu m-am gandit la doua dif-uri Pioneer TS-W305F. Am o statie CRUNCH 2x160 W putere nominala. Ma intereseaza modul de fabricare a unui subwoofer materiale folosite precum si modul de calcul :roll: Mersi

Link spre comentariu
Vizitator madcow

Emania nu mai functioneaza, sau asa am inteles eu. Am facut la ei comanda pt un set de componente JBL si nici in ziua de azi nu am primit raspuns. Probabil ca au dat faliment, sau cine stie. In trecut am cumparat de la ei si am fost super multumit, livrare la domiciliu prin Cargus, preturi decente, ceve discount la sume mari. Acum cumpar de pe http://www.aoy.ro, sunt ceva mai scumpe dar macar le poti cumpara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări