hpavictor Postat Aprilie 23, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Conform pozei atasate mai sus , ti-ai cam ros unghiile pana ai " produs " o idee excelenta . Felicitari ! Link spre comentariu
Vizitator prutus Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 deja am gresit...oscilatorul fotodiodei e in controller pe post de comparator daca nu fac sistem cu comparare de faza iar in disc in mod evident trebuie practicate gauri sau un colant cu sistemul de benzi alternanative negre si oglinda ca la casetofoane.Prefer totusi sistemul de citire a vitezei pe diametrul exterior pentru un nr mare de gauri si frecventa(rezolutie) mare in citirea vitezei.Eram cam obossit cand am facut desenul.Nu prea am talente in desenul pe calculator....I"m old schoolIdeea nu este a mea cu al doilea volant pentru a face o masa echivalenta egala cu produsul celor doua.De fapt volantul 1 trebuie sa fie cam de 5-10 ori mai mare ca greutate decat greutatea rotoarelor cusca ale m1+m2 deci 1-2kg e suficient, iar volantul doi de 5-10 ori mai greu decat primul volant deci 5-10 kg... Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 3, 2013 Autor Partajează Postat Mai 3, 2013 http://mihalcz.ingyenweb.hu/ La sectiunea " altele " veti gasi cateva proiecte realizate de constructori din Ungaria : Link spre comentariu
kablu Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Prutus, solutia aceea 406 este Henkel Loctite 406 , un banal cianoacrilat (gen superglue ) , dar specializat pe lipire de plastic si cauciuc . Deci nu are lipitura elestica . Daca il ve folosi , ai grija de unde il cumperi ( sa nu fie stock vechi ) si daca trebuie sa-l tii mai mult timp , pune-l in frigider sau tine-l intr-un loc mai racoros . Aaa , ar mai fi ceva , pretul e mai mic , pe la 60 lei , daca imi aduc aminte bine . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum