Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Buton push

Vizitator MIRCEABONDAR

Postări Recomandate

Vizitator MIRCEABONDAR

Vreau sa schimb un buton push de pe o placa de la o imprimanta epson. Butonul este destul de mic incat mi-e frica sa-l incalzesc prea tare (sa nu stric circuitul). Am incercat sa topesc fludorul dar nu prea pot sa scot butonul pentru ca ramane lipit in continuare. Cum as putea sa dezlipesc butonul fara sa tin prea mult letconul pe buton si cu ce as putea indeparta fludorul?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

2

• ratza

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Presupun că vrei să-l schimbi fiindcă e defect. În cazul ăsta, eu l-aş tăia pur şi simplu, apoi aş îndepărta resturile de pe placă şi aş pune butonul nou.

Link spre comentariu

Cum banuiesc statie cu vacum sau cu aer cald nu ai , iar taierea mareste riscul deteriorarii cablajului (dublu placat) , butonul avad suport metalic cu asezare verticala , foloseste cu incredere ca'am spus.Incalzesti bine varful apoi faci o aplicare scurta peste tresa , sau folosesti pompa , daca ai.Daca nu ai nici una nici alta , poti folosii o plasa de ecranare de la un cablu coaxial impregnata cu ... sacaz.Nu forta extragerea pentru a nu deteriora trecerile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări