Vizitator MIRCEABONDAR Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Vreau sa schimb un buton push de pe o placa de la o imprimanta epson. Butonul este destul de mic incat mi-e frica sa-l incalzesc prea tare (sa nu stric circuitul). Am incercat sa topesc fludorul dar nu prea pot sa scot butonul pentru ca ramane lipit in continuare. Cum as putea sa dezlipesc butonul fara sa tin prea mult letconul pe buton si cu ce as putea indeparta fludorul? Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Cu pompa sau ... tresa . Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Cu statie cu vacum sau cu aer cald..Daca vedeam exact forma butonului era mai sigur. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Presupun că vrei să-l schimbi fiindcă e defect. În cazul ăsta, eu l-aş tăia pur şi simplu, apoi aş îndepărta resturile de pe placă şi aş pune butonul nou. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Cum banuiesc statie cu vacum sau cu aer cald nu ai , iar taierea mareste riscul deteriorarii cablajului (dublu placat) , butonul avad suport metalic cu asezare verticala , foloseste cu incredere ca'am spus.Incalzesti bine varful apoi faci o aplicare scurta peste tresa , sau folosesti pompa , daca ai.Daca nu ai nici una nici alta , poti folosii o plasa de ecranare de la un cablu coaxial impregnata cu ... sacaz.Nu forta extragerea pentru a nu deteriora trecerile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum