maxente Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Acest TV Serreno model SER21NA8 nu mai misca deloc cand vreau sa ii fac comenzi din telecomandaFunctioneaza foarte bine din butoanele lui, telecomanda este buna, celula infrarosu de pe sasiu este buna, am inlocuit-o cu alta si tot asaPoate fi integratul TDA11106PS/N3/3AQ6, nu vrea sa ma ia comezile prin infrarosu? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Vezi ca uneori telecomenzile deviaza de la frecventa din cazaturi care fisureaza/afecteaza cuartul.Testata cu camera foto sau pe tester ea pare ca emite dar ce emite numai ea intelege.Verificat personal pe cateva exemplare.Incearca alt cuart, sunt ieftine si se gasesc. Unele telecomenzi au o matrice de diode prin care se selecteaza exact tipul de TV folosit (mai rar).Spargerea/intreruperea accidentala a unei diode provoaca lipsa compatibilitatii cu propriul receptor.Am patit si asta. Alt caz, si acesta foarte neplacut, e dat de functionarea defectuoasa a circuitului integrat al telecomenzii, cuartul a fost schimbat, ledul schimbat, toate circuitele verificate, numai ca nu vrea sa mearga. Am luat alta telecomanda si aia merge, na Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Multumesc pentru raspunsCa sa nu imi bat capul cu frecventa telecomenzii mai bine ii iau alta telecomandaImi puteti spune ce cod de telecomanda are modelul asta de televizor sa ii iau alta noua ? Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Vezi ca uneori telecomenzile deviaza de la frecventa din cazaturi care fisureaza/afecteaza cuartul.Intr-adevar se pare ca telecomanda nu mai da pe frecventa care trebuia, am rezolvat cazul cu o alta telecomanda noua si merge ca unsMultumesc pentru raspuns Link spre comentariu
geoky Postat Ianuarie 25, 2018 Partajează Postat Ianuarie 25, 2018 (editat) Aceeasi marca si model de televizor ca mai sus, si acelasi procesor. Dupa ce l-am reparat, (lipituri reci la greu si condensatoare electrolitice), verificat tensiunile = corecte, l-am probat cu telecomenzile : RC5R, 54D5, HX55K8, HX-P10, care se pare ca sunt la fel, si ce credeti ? Tastele P+ si P- nu functioneaza corespunzator, acestea bat doar tasta "0". In cadrul meniului de utilizator, aceste taste functioneaza corect si restul tastelor sunt compatibile cu functiile lor. Am vazut ca pe un site este data "54D5" ca fiind 100% compatibila. Care este pana la urma telecomanda buna ptr acest tv, sau este defect de soft ? Nu am un bin sa probez. Multumesc ! Editat Ianuarie 25, 2018 de geoky Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum