Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aplica cu neon circular

Vizitator stefandeep

Postări Recomandate

Vizitator stefandeep

am si eu o intrebare. Tocmai am montat o aplica cu neon circular de 32w. a functionat ceva vreme si dupa ce am stins-o am incercat sa o aprind din nou dar nu s-a mai aprins. dupa ce am desfacut abajurul am constatat ca droserul frigea foarte tare. Este normal?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

In mod normal balastul electromagnetic (drosel) se incalzeste undeva pe la 60 de grade.Al dumneavoastra probabil ca a avut spire in scurtcircuit si s-a supraincalzit, totodata a debitat un curent mare si in tubul fluorescent.Verificati filamentele tubului cu un ohmetru, si daca vreunul este ars atunci schimbati si tubul.Droselul il schimbati oricum, deoarece nu mai poate fi folosit.Este posibil ca si starterul sa fi fost afectat.In economia de piata nu se vand doar produse verificate, se vand si imitatii nereusite.Cumparati alta aplica produsa de o firma mai de incredere. (cele noname ofera surprize neplacute in general)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări