soringt Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Salut. Am o problema cu aceasta masina si as dori un sfat, daca este posibil. Problema se manifesta doar la stoarcere (centrifugare) la viteza maxima (si la 1000 si la 800 si la 600) si se aude ca un boncanit destul de puternic, aproape ca si cand ar fi fier-pe-fier. Masina este pusa la nivel si nu se misca din loc la aceasta operatiune.Bineinteles ca am chemat "mesterii" care au zis ca este o problema la furca/cruce sau cum naiba ii mai zice, posibil si la rulment. Au luat masina si au adus-o dupa doua zile cu declaratia, "dom'ne merge acum", s-a schimbat furca. Am testat-o fara incarcatura mare (cateva tricouri) iar zgomotul suspect nu s-a mai auzit. Bucurie mare.Dar a doua zi la incarcatura normala, zgomotul s-a manifestat intr-un mod identic ca inainte de "reparare". Chemat din nou "mesterii", ca de, au oferit garantie la lucrare, testat masina cu ceva incarcatura, zgomotul s-a manifestat de fata cu ei dar acum pun diagnosticul ca 2 amortizoare din 3 sunt duse. Bineinteles aplica placa cu "sa vedem ce gasim" ca amortizoarele sunt f.scumpe, ca este alt defect reclamat, etc.Intrebarea mea la voi este daca se pot gasi amortizoare pentru acest tip Gorenje WA1044 si care ar fi costul cu aceasta reparatie. Amortizoarele am observat ca sunt 2 de un fel si altul de alt fel.Sau macar un sfat daca mai merita sa fie reparata(avand in vedere ca deja am schimbat la ea garnitura de hublou si furca/rulmentii). Multumesc anticipat. Link spre comentariu
romica-b Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Acest tip de masina GORENJE,este printre ultimile modele facute sa dureze. Are cuva de inox,cruce de fonta,telescoape metalice,etc.Deci aberatia cu crucea tamburului sau a cuvei sunt povesti.Din pacate are si un punct slab:amortizarea vibratiilor cuvei se face prin intermediul a 3 telescoape pe care se sprijina efectiv cuva.Amortizoarele sunt diferite constructiv de banalele telescoape ce echipeaza majoritatea masinilor si bineinteles,substantial mai scumpe.Este normala uzura lor.Cat priveste rulmentii tamburului,nu vi se pare corect ca si ei se uzeaza,mai ales ca masina are ceva ani la activ?Nici nu banuiesti la cate Indesit-uri si Whirlpool-uri se schimba in perioada de garantieEchivalent in ce priveste soliditatea constructiei,calitatea materialelor,nu exista in comert.Garnitura ati rupt-o,tragand rufe care au agatat-o.Merita cu prisosinta sa mai investiti in ea. Link spre comentariu
soringt Postat Ianuarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Multumesc pentru raspuns. Imi puteti spune de unde pot sa cumpar aceste amortizoare?Sau eventual care este pretul, sa nu iau plasa din nou.Cu bine,Sorin Link spre comentariu
euvasile Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Sper sa nu se considere reclama cod producator 634802= 2 bucati http://www.piesata.ro/221-Piese-masina- ... renje.html cod producator 634801=1 bucata http://www.piesata.ro/221-Piese-masina- ... renje.html Le montezi personal daca te pricepi( inainte de a le cumpara trebuie verificate pe rand daca sunt stricate sau nu, asa numai daca presupui ca ar fi, o sa fii bun de plata) Link spre comentariu
soringt Postat Ianuarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Multumesc pentru raspuns. Deja le-am cumparat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum