Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SASIUL 11Ak36 defecte si rezolvarea lor

costelvoicu72

Postări Recomandate

... este imposibil sa nu gasiti un STX pe un sasiu ak30, sau un BD681 care merg si asta acolo .... trebuie sa inlocui si cond.de pe filtru driver si nu uitati sa majorati si pe cel din baza

bu808. Nu s-au spus nimic de existenta impulsurilor linii. V-am spus sa probati sursa pe bec, pentru ca poti trage multe concluzii !!! Multa bafta! si mai multa implicare ( trebuie sa-i dam dreptate colegului Surubarila )

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Ce tensiune e in baza la STX112 si la BU808 in stand-by si la comanda "on" ( pentru o fractiune de secunda ) ? Eu tot nu am inteles daca merge sursa asta pe bec ( s-a pomenit ceva de 12V pe b+, aia e corect in stand-by, dar in "on" ???? )

Link spre comentariu

ok, am confundat cu ak30. Tot nu ai spus cat ai in baza la stx112 si la BU808. Pe pinul HOUT al junglei cat ai ? C603 e schimbat ? Macar un frecventmetru exista sa verifici impulsurile pentru o fractiune de secunda macar ?

Link spre comentariu

Am si eu o problema cu un tv identic.Pe tuner am o imagine stearsa ,abia vizibila cu lumina stinsa.,sunet bun.Daca incerc pe AV am imaginea buna in schimb sunetul lipsa ,se aude doar un fasit.Am verificat conzii, inlocuit STV ,memorie cu dump scris .Nu stiu ce-ar putea avea.

Link spre comentariu

in on am la stx 1,28v si la bu am 0,02v o fractiune de secunda si pe urma am 0!

in stby am la stx 0,63v si la bu 0v!

am osciloscop!daca i-mi spuneti cum sa il setaz masor semnalul in baza la tranzistori!in audio stiu sa masor cu el dar la tv nu!osciloscopul este dt6620!

Link spre comentariu

in on am la stx 1,28v si la bu am 0,02v o fractiune de secunda si pe urma am 0!

in stby am la stx 0,63v si la bu 0v!

am osciloscop!daca i-mi spuneti cum sa il setaz masor semnalul in baza la tranzistori!in audio stiu sa masor cu el dar la tv nu!osciloscopul este dt6620!

Emil daca trimiti sasiul la mine til repar eu gratis tu platesti doar transportul , daca vrei vorbim pe mp

Am si eu o problema cu un tv identic.Pe tuner am o imagine stearsa ,abia vizibila cu lumina stinsa.,sunet bun.Daca incerc pe AV am imaginea buna in schimb sunetul lipsa ,se aude doar un fasit.Am verificat conzii, inlocuit STV ,memorie cu dump scris .Nu stiu ce-ar putea avea.

Colegu deschide alt topic cu defectul tau sa nu ne bagam peste colegu Emil 1986 , si iti voi da un dump probat pentru sasiul tau

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări