Master1ro Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Buna seara,Am o intrebare:Ce semnifica WV si MFD pe condensatorii electrolitici?MFD probabil se refera la microfarazi(eu stam ca se noteaza cu uF..).WV la ce se refera? watti, volti sau este vreo alta unitate de masura?Sunt la inceput cu electronica, deci va rog fara critici, nimeni nu s-a nascut invatat! Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Ce semnifica WV si MFD pe condensatorii electrolitici?Tensiunea nominala in volti, respectiv capacitatea in microfarazi. Link spre comentariu
Master1ro Postat Ianuarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Ce semnifica WV si MFD pe condensatorii electrolitici?Tensiunea nominala in volti, respectiv capacitatea in microfarazi.Multumesc!Aceasta notatie se folosea inainte, sau se mai foloseste si acum?Personal toti condensatorii pe care i-am vazut erau notati cu uF&V. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Se foloseste si acum. Nu mai cita integral mesajul anterior; posteaza raspunsul cu butonul raspunde. Cind citezi, daca e cazul, selectezi cu grija citeva cuvinte pentru a sublinia la ce faci referire raspunzind punctual. Link spre comentariu
Master1ro Postat Ianuarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Multumesc inca o data! Link spre comentariu
mecomanv Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Intrebare: sunt notatii pe conzii de ....,hartie ,poliester ...etc, pe care mai sunt noate initialele: MKP ,PP s.a.m.d...Poate cineva sa dea detalii ? Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 http://www.sentex.ca/~mec1995/gadgets/caps/caps.html Sint si notatii care se refera la materialul din care e confectionat dielectricul condensatoarelor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum