Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema LCD Philips 32PFL3312/10

Postări Recomandate

Va salut. Am un Philips model 32PFL3312/10 cu invertorul defect si am nevoie de schema acestuia (fie pt tot LCD-ul fie doar a invertorului) mentionez ca invertorul are 6 iesiri , tens. on 3.3 V alim 25 V seria marcata pe invertor este E157925-94V . Va multumesc ! Cu stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipi

4

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va salut! In primul rand va multumesc pentru schema, deschizand cartea de service am observat o mica diferenta si anume pt partea de invertor modulul este cel clasic (fotografiile 1 si 3), in cartea service imi arata un sistem invertor master-slave , probabil ca pentru acelasi model au existat mai multe tipuri constructive de invertoare. Pt mai mult detalii anexez cateva fotografii. Fotografia nr. 6 este luata cu print screen din cartea service observandu-se diferenta la partea de invertor. Va rog daca stiti cumva carui model apartine acest tip de invertor ? Mentionez ca nu s-a mai lucrat in Tv -eu l-am desigilat primul (asa ca posibilitatea inlocuirii/modificarii celui original dispare)

post-15253-139829564385_thumb.jpg

post-15253-139829564398_thumb.jpg

post-15253-13982956441_thumb.jpg

post-15253-139829564415_thumb.jpg

post-15253-139829564424_thumb.jpg

Link spre comentariu

Va salut! Revin din nou , am cautat pe site-ul unui furnizor unde imi da componenta dupa sasiu si la acest tip de lcd am gasit invertor in topologie master-slave ...(asa cum apare si in caietul de service)desi el este unul clasic, care are ca oscilator OZ 964 sa nu fie modelul inscrptionat corect? :sparge: totusi acest invertor carui sasiu apartine si unde pot gasi schema electrica ? Cu stima !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări