cipi Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Va salut. Am un Philips model 32PFL3312/10 cu invertorul defect si am nevoie de schema acestuia (fie pt tot LCD-ul fie doar a invertorului) mentionez ca invertorul are 6 iesiri , tens. on 3.3 V alim 25 V seria marcata pe invertor este E157925-94V . Va multumesc ! Cu stima Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Sasiu LC7.1E http://elektrotanya.com/philips_26_32_3 ... nload.html Link spre comentariu
cipi Postat Ianuarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Va salut! In primul rand va multumesc pentru schema, deschizand cartea de service am observat o mica diferenta si anume pt partea de invertor modulul este cel clasic (fotografiile 1 si 3), in cartea service imi arata un sistem invertor master-slave , probabil ca pentru acelasi model au existat mai multe tipuri constructive de invertoare. Pt mai mult detalii anexez cateva fotografii. Fotografia nr. 6 este luata cu print screen din cartea service observandu-se diferenta la partea de invertor. Va rog daca stiti cumva carui model apartine acest tip de invertor ? Mentionez ca nu s-a mai lucrat in Tv -eu l-am desigilat primul (asa ca posibilitatea inlocuirii/modificarii celui original dispare) Link spre comentariu
cipi Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Va salut! Revin din nou , am cautat pe site-ul unui furnizor unde imi da componenta dupa sasiu si la acest tip de lcd am gasit invertor in topologie master-slave ...(asa cum apare si in caietul de service)desi el este unul clasic, care are ca oscilator OZ 964 sa nu fie modelul inscrptionat corect? totusi acest invertor carui sasiu apartine si unde pot gasi schema electrica ? Cu stima ! Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Brand: PHILIPS TV Model: 32HF7965D/27 Size: 32 Inches Part: BACKLIGHT INVERTER BOARD Part Number: E157925 94V-0 Alternate Part: VIT1020.62 | 64/66/68 Other TV Models: PHILIPS 26HF7955H/27 Location: PHILIPS 41 Sasiu LC7.2HU LB http://elektrotanya.com/philips_lc7.2hu ... nload.html Link spre comentariu
cipi Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Dl leoncris Va multumesc! observ ca si aici tot pe master-slave este configurat...ori nu vad eu ceva ..inca nu am gasit nici schema invertorului..dar mai studiez manualul! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum