Vizitator lucian38 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Salut! Se poate face dintr-un modulator fm un cititor de stick usb,eliminand partea de modulatie, pentru al putea integra direct in aplificarea unui radio? Va multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
a_sorien Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Da , eu am facut asta...de multe ori , iar unele modulatoare au si iesire de casca de unde poti prelua semnalul..! Link spre comentariu
Vizitator lucian38 Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Multumesc pentru raspuns!Daca nu are mufa cum pot sa-l montez?Unde lipesc firele care sa mearga in amplificare? Link spre comentariu
Mondan Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 pune o poza cu el,,,,adica cu placa si ce scrie pe integrate.....in principiu merge si prin tatonari. intrarea audio statie - masa la masa si cu firul cald poti sa incerci toate punctele de pe modulator. In principiu operatia e safe caci statia are impedanta mare la intrare.modulatorul este stereo ? vezi ca in cazul asta trebuie sa cauti semnalul R si L inainte de a intra in codorul stereo radio. Codorul asta are un cuart e 38KHz daca imi aduc bine aminte, ca sa il identifici mai usor. El mixeaza cele doua canale in audio iar diferenta dintre ele e atasata printr-o purtatoare audio suplimentara. S-a gandit acest "mecanism" pentru ca semnalul radio stereo sa fie interpretat si de receptoarele mono.De ex cu Adobe Audition poti scrie un mp3 cu 1000Hz pe canal L si 400Hz pe canal R, si apoi le cauti cu osciloscopul pe placa.Eu cand nu aveam osciloscop mergeam la faculta si il rugam pe profu' sa ma lase putin.......Daca vei gsi semnalul s-ar putea sa fie prea slab sau prea prapadit si sa necesite preamplificare .NU raspund daca il strici ! Link spre comentariu
Vizitator lucian38 Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Multumesc pentru raspuns!!!Astazi am ceva timp liber si o sa incerc.Sper sa nu-l ard. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum