Vizitator Aries Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Salut.Nu stiu daca a mai fost discutata problema asta, nu am stat sa verific, insa totusi o sa explic ce problema am la telefonul meu. Se aude foarte incet, am fost la un service, i-am schimbat difuzorul si degeaba, mi-au zis ca ar fi placa de baza, dar m-as complica prea mult, si nu prea as vrea sa-l vand. Am mai auzit ca ar putea fi si de la soft dar nu prea cred. Am versiunea 5.1, Cydia, e neverlocked etc.Ce credeti ca ar putea fi?Multumesc. Link spre comentariu
bugytech Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Ce se aude foarte incet? Convorbirea sau melodiile de la sonerie? Link spre comentariu
Vizitator Aries Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Ce se aude foarte incet? Convorbirea sau melodiile de la sonerie?Melodiile de la sonerie + muzica, speakerul si microfonul nu au nimic doar difuzorul sau cum ii zice, m-am interesat cat de cat pe mai multe forumuri am vazut posturi mai vechi ar fi cica o varianta si din cauza softului dar vreau sa stiu sigur daca e de la asta sa nu ma apuc degeaba sa-l resoftez. Link spre comentariu
bugytech Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Inainte de resoftare, vezi ca ai 2 orificii in partea de jos a Iphone-ului, unul pt. microfon si unul pentru difuzor. Acele orificii sint protejate de o sita pt. a impiedica patrunderea impuritatilor. Verifica sa nu fie murdara(infundata) sita ce protejeaza parte cu difuzorul. Mentionez ca atunci cind se schimba difuzorul nu se schimba si sita respectiva, aceasta fiind lipita pe carcasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum