Vizitator Vasile Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 domnilor scuzatima ca ma bag dar ipa200 nu exista ca parca am vazut pe undeva si cred ca are fi tocmai bun ca sa fie stereoIPA200 nu se mai face demult, scoate doar cu ceva mai mult ca asta http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... ucts_id=31 Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iulie 3, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2006 Ce parere aveti despre http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=55 ? merge la ce traf am eu? ar tine boxele alea? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 kitu e bun pt traful tau...da nu iti recomand sa il cumperi pacat de difuzoarele alea.....prea putina putere pt ele http://www.elmatrd.ro.....cauta aici amplifu de 100w rupe gura la adelaida..si costa doar 210 mii/bucx2=420=ieftin DACA AI CUM SCHIMBA TRAFUL SI FA CU IPA400...ca sa nu moara hp15 fata mare :smt068 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 3, 2006 Partajează Postat Iulie 3, 2006 elmatrd-ul ala nu mai face kituri de vro 2 ani :smt003 Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iulie 3, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2006 hmm... si care ar fi mai bun? 2 tda 7294 in punte de cate 2 ori (stereo adica ) SAU http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=55 pt aceleasi hp15W ..... asta provizoriu pana fac eu ipa 400... si ma satur de muzica data blana.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 decat sa te chinui cu tda-uri in punte...mai bine pui ala de la adelaidada e aproape cat un kit cu ipa400cam scump dupa mine :partyman: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 din 2003 mai exact :yawinkle: am dat recent de site-ul lor...nu am apucat sa-l analizez :smt033 pacat de schema aia.....e interesanta zic io.. cry cry cry Link spre comentariu
Vizitator domnu_doctor Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 ... ar fi o idee sa rebobinez traful sa scoata si mai multa putere si mai mare tensiune...? sau e mult prea complicat...tensiunea poti s-o modifici, da' puterea nu prea ...Ideea este ca puterea e data de sectiunea miezului la care ar trebui corelate infasurarile in asa fel incat sa scoti din el un optim. Vei scoate putere mai mare, DOAR daca a fost bobinat ... prost.Stima, Link spre comentariu
Vizitator domnu_doctor Postat Iulie 4, 2006 Partajează Postat Iulie 4, 2006 Apropo' de treaba cu puntea ! Am un amplif' de 2 x 150 W, adevarati , adica masurati in sinus, dupa vreo 30 minute de functionare, si n-am pus decat o punte d-aia de 10 A. Si merge bine de vreo 20'j de ani ... si si-a trait traiu', crede-ma ! Si-n filtru am doar 10.000 uF. Si cred c-a porint si s-a oprit destul in timpu' asta ... Stima, Link spre comentariu
yogi72cj Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 iti recomand urmatoarea schema pt raportul calitate/pret care este incomparabil mai mare decat al altor prodeuse similareeventual pot sa iti dau placute sau kituri facute si testatedar iti iese mai ieftin daca iti faci tu20 ron pe canalkit de la adelaida nu iti recomand pt ca e foarte sensibil,si daca dai volum fara difuri se arde.si nici nu are o fidelitate extraordinara Link spre comentariu
Nemesis Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 Apropo' de treaba cu puntea ! Am un amplif' de 2 x 150 W, adevarati , adica masurati in sinus, dupa vreo 30 minute de functionare, si n-am pus decat o punte d-aia de 10 A. Si merge bine de vreo 20'j de ani ... si si-a trait traiu', crede-ma ! Si-n filtru am doar 10.000 uF. Si cred c-a porint si s-a oprit destul in timpu' asta ... Stima, Da dar ipa400 (parca de el era vorba ) scoate aproape 300w/8ohmi si 400 pe 4ohmi . Asta inseamna ca lucreaza la tensiuni mai mari decat amplif-ul tau de 150w , si asta conteaza. Poate ai traf cu tole E+I despre care se stie ca poate tranti niste curenti de incarcare a conzilor de filtrare mai mic decat un traf toroidal de aceeasi putere . Oricum parerea generala e ca acum 10-20 de ani nu prea se gaseau componente contrafacute , sau ma rog , erau facute cu mai mult simt de raspundere . Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iulie 5, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2006 Provizoriu o sa folosesc kitul de la adelaida in locul amplifului ala cu 2 7294 in punte.... chiar daca e nitel mai slab eu zic ca merge...Btw ce pericole sunt la amplif pe tranzistori? sa nu fac scurt pe iesire stiu, sa nu le las fara difuzoare puse... si altceva?Pentru ipa 400 se poate face protectie la scurt pe iesire... ca ala am de gand sa il fac.....yogi72cj, mersi pt schema dar nu e buna pt traful meu ca cere +-50V , si nu cred ca e mai bun decat ipa 400.... Link spre comentariu
yogi72cj Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 un kit de la adelaida nu e foarte fiabil in timp,se poate arde din nspe mii de motive kitul pe care t-il recomand e intradevar fiabil l-am probat si testat in conditii grele poti linistit sa il alimentezi si la +-35v fara nici o modificare sau poti sa realizezi varianta cu 2 finali pe canal sau poti folosi 2 darlington parca tip 142,145 ceva de genul asta simplifici extraordinar de mult schema,o poti realiza stereo pe 5*15cm nu sustin ca aceasta schema ungureasca ar fi mai buna decat ipa400 dar raportul pret/calitate ii este cu certitudine favorabil acestei scheme dar pina nu incerci... daca vrei un kit cea mai buna alegere este urmatoarea: http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... ucts_id=31 100w stereo radiatoare sursa protectie,mai necesita doar traf si cutie pret:100ron! intreaba si pe altii si vei vedea ca kitul de la adelaida nu merita 2 bani Link spre comentariu
vicelord Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 kitu de la adelaida nu la cosstat nik pe naminator pt ca il aveam eu in+ pe acasa si mam gandit sa fac o fapta buna :rock: Link spre comentariu
FIXVID Postat Iulie 7, 2006 Partajează Postat Iulie 7, 2006 yogicand ai facut schema postata de tine ai folosit finalii bd250c si 249c? intreb deoarece acesti tranzistori rezista pana la 100V si alimentarea de+-50 e la FIXaproximativ ce putere scoate amplifu in 8ohm alimentat la +-50v? in jur de 110W-130W? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum