bac Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Am o problema cu soneria exterioara a telefonului fix, cand ma suna cineva imi pica netul, daca o decuplez nu mai pica. Am schimbat prima data spiterul -- cei de la rtc ziceau ca el este de vina dar fara efect, ce as putea face la aceasta sonerie sa nu imi mai pice netul , nu vreau sa renunt la ea ca o aud cand sunt afara. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 ....Am schimbat prima data spiterul -- cei de la rtc ziceau ca el este de vina dar fara efect, .....spre rusinea mea nu stiu ce este "spiterul"...cu toate ca a fost o perioada cand depanam centrale telefonice..... oricum revenind la problema eu cred ca nu strica sa inversati cele doua fire la telefon ( adica R cu T ...chiar in priza telefonica) si sa mai faceti un test.PS: ce tip de telefon este ? ce marca/model? Link spre comentariu
bac Postat Ianuarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 greseala mea --- spliter -- http://images9.okr.ro/auctions.v3/700_700/2011/06/28/0/2/664559953848902947596539-5578000-700_700.jpg am inversat si firele in priza si tot asa pica netul, trebuie sa astept pana se incarca modemul... -- telefonul este wireless -- gigaset ap18h poze cu circuitul soneriei : Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 ...nu se pupa....mai trebuie sa fie un cond de 1 microF nepolarizat la 150...250V ...inainte de puntea formata de cele 4 diode...verificatiPS: telefonul este montat recent?....a mai functionat pe linaia telefonica? Link spre comentariu
bac Postat Ianuarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 telefonul functioneaza de 3 ani fara probleme, problema a aparut de cand am montat soneria , nu este nici un cond nepolarizat, singurul dinaintea puntii este cel polarizat de 3,3uF la 63v, am legat-o si invers dar nu mai functioneaza. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Condensatorul in serie cu puntea trebuie sa fie 1-2uF la 250Vca nu polarizat.Cred ca e scurtcircuitat sau se strapunge temporar la apelul telefonic.Schimba-l. Am construit multe sonerii din astea cand aveam telefon fix si nu a facut niciuna probleme. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 telefonul functioneaza de 3 ani fara probleme, problema a aparut de cand am montat soneria , nu este nici un cond nepolarizat, singurul dinaintea puntii este cel polarizat de 3,3uF la 63v, am legat-o si invers dar nu mai functioneaza.greseala mea....n-am fost atent ca este vorba de o sonerie suplimentare.....in acest caz musai in locul c-ului de 3,3uF polarizat se pune 1 uF /200...250V...si fct. garantat Link spre comentariu
bac Postat Ianuarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 ok, o sa-l inlocui maine cand vin de la servici. Link spre comentariu
bac Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 am incercat mai multi condesatori atat polarizati cat si nepolarizati, fara efect, tot pica netul la modem, ma gandeam sa folosesc ceva gen releu care s-o cupleze la apel, fiind alimentata de la un traf. oare cati volti sunt dupa punte, nu mai am cu ce masura... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum