Vizitator RobertEagle Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Salut baieti,M-ar interesa sa gasesc un transformator cu ratia 100:1 monofazat. De altfel, acesta trebuie sa suporte frecventa de pana la 20kHz la o tensiune de maximum 2000VAC la 4mA.In genere, tensiunea de iesire ar trebui sa fie de 20V la 0.4A intr-un caz ideal. Unde as putea sa gasesc acest tip de transformator? La ce magazin?Pe de alta parte, deja mai am acasa 2 transformatoare de 220V cu ratia de 18.3:1 facute pt 50/60Hz. Ma gandeam sa le conectez in serie astfel incat sa am o ratie de 18.3^2. Singurul dezavantaj ar fi tensiunea de iesire, ce n-ar depasi 6V. Intrebarea este daca pierderile sunt mari in cazul acestor tranformatoare datorita frecventelor mici suportate.Va multumesc,RobertEagle Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 La ce vrei sa folosesti transformatorul ? Din ce il alimentezi cu tensiunea aceea ? ... la 20kHz trebuie un miez bun ...permalloy , sau mai comod , ferita ... Link spre comentariu
Vizitator RobertEagle Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Transformatorul este destinat unui proiect de la scoala. Sursa de tensiune este o sursa de laborator.Ati putea sa-mi sugerati si niste transformatoare? Mivarom, Conexelectronic, Syscomelco, etc?Va multumesc anticipat,RobertEagle Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 N-am inteles exact ce cauti , vezi ca in susul paginii este o trimitere la un magazin online bine aprovizionat ... Link spre comentariu
Vizitator RobertEagle Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Deci caut un transformator de frecventa mare, de putere mica (maximum 20W). Tensiunea de intrare este de maximum 2000VAC de o frecventa de pana la 20kHz, cu o impedanta mare (aprox 2MO)Raportul dintre numarul de spire ar trebui sa fie de 100:1.Am intrebat ce fel de tip de transformator ar trebui sa caut, si daca cumva puteti, sa-mi arati si niste de modele de transformator de la vreun magazin din Romania. Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Maximele nu spun nimic, precizeaza si minimele de tensiune dar mai ales de frecventa. Link spre comentariu
bolek Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 H_ttp://www.mecrosystem.ro/contact.html si intrebi de H_ttp://www.signalrecovery.com/Our-Products/Multiplexer/Model-1900.aspx sau intri la Hammond sau la Lundahl pe site si cumperi un traf de iesire audio pt tuburi cu anodica de 2kv.N-am nici o treaba cu firmele astea, dar folosesc Google intr-un mod inteligent. Adica dau search.Trafurile tale de retea nu or sa mearga la cei 20kHz doriti.Cu atat mai mult nu doar cele 2 inseriate, nici macar eventual 10 inseriate. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 S-ar putea sa dea peste vreunul cu intrefier ... userul vrea la alternativ , desi mi se par un pic neverosimile cerintele : 2000 V , 20 kHz , 20 V , 0,4 A , sursa laborator ... ( primul link arata un transf . ce nu cred ca merge la 2 kV , dar asta e alta problema ... ) . Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 N-ar merge adaptat un traf TV, care merge pe frecventa apropiata? Ca alea din TV-urile auto, care scot cativa kV. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum