Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sudura clema

dorian 70

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorian 70

4

• molioa

2

• gauss

1

• YO8CDQ

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Avand in vedere sectiunea mica, eu as incerca cu electrod de inox. Am sudat un picior la un cos de alimentare pentru o moara (sectiune asemanatoare) cu inox, si merge de vre-o 5 ani, desi acolo e greutate si trepidatii.

Link spre comentariu

Totusi avand lungimea de cca 40 cm costa peste 10 lei, dupa cum am vazut pe la unii comercianti de pe aici, insa dupa cât a tinut nu face nici acei 4 lei... :nebunrau: Oricum stă azvârlită printre alte fieratanii abandonate si m-a interesat daca se mai poate suda, mai mult asa, ca fapt divers, mai ales ca in trecut au fost mai multe masini de macinat nuca, mac sau de tocat carne, la care piciorul de prindere pe masa s-a rupt.Revenind la clema: magnetul atrage piesa, deci este din fonta si am sa incerc cu electrod de inox, eu am mai sudat doar cu electrod rutilic, insa am un amic care am vazut ca a sudat, chiar zilele astea, niste table cu electrod de inox si am sa apelez la el.Cu ce diametru la electrod (probabil 2,5) si cu ce fel de aparat (trafo obisnuit sau curent continuu) va trebui efectuata sudura ?Multumiri tuturor pentru sprijin !

Link spre comentariu

O astfel de presa am sudat eu, era din cealalta "categorie", mai mare, si care evident a pleznit intr-o buna zi, neavind efectiv ce pierde am sudat-o Mag, am umplut cu "material" si stinga/dreapta de fisura in acel canal din turnare si culmea e ca a tinut, am mai folosit-o ceva ani....

Link spre comentariu

Sincer sa fiu, asa m-am gandit si eu inca de la inceput, insa m-am gandit ca, ce ma costa sa incerc?

Probabil voi ajunge la vorba lui gauss:

incercarea moarte n-are ( de multe ori nici rezultate ... ) .

S-auzim de bine !

Dorin

Link spre comentariu

Este foarte probabil sa fie antimoniu (poate fonta pare neagra in ruptura) sau cine stie ce aliaj chinezesc. Nu-ti bate capul decat daca ai tot ce-ti trebuie si te pricepi macar putin sa sudezi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări